♥ Dag 2 – Min första kärlek

2010-11-23 11:15:55 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


Min första kärlek .. ?
Ja, min första lilla förälskelse? Den hade jag redan på dagis. Det var då i en kille som heter Niklas. Han bodde i samma område som oss, och vi lekte ofta ihop. Vi började sen i samma klass och gick tillsammans från Årskurs 1-6, då vi frågade chans på varandra ^^ Som man gjorde på den tiden ;P hehe! Så vi hängde ihop, hur mycket man nu egentligen var ihop kan väl diskuteras. Man var ju mer som bästisar på den tiden :)

Men min första riktiga kärlek , vill jag ändå säga är Jörgen. Klart jag haft pojkvänner innan honom, men mitt absolut riktigt seriösa förhållande är Jörgen! Jag och Jörgen träffades i April -04 . Efter att ha pratat ett tag på nätet, så träffades vi :) Vi träffades ett tag, i juni samma år flyttade jag tillbaka till Borås, och vi fortsatte träffas i den mån vi kunde. Jag åkte till han på helgerna, och han kom till mig. Jag hade ju ändå egen lägenhet då :) Den 17 Mars -05 förlovade vi oss i min lägenhet i Borås, åt lite god mat och hade det riktigt mysigt.

Den 1:a Juli -05 flyttade vi ihop, i en lägenhet i Norra Björke (ca 2 mil utanför Trollhättan) Men där blev vi inte långvariga, ca 3 veckor efter det flyttade vi igen, till en tvåa inne i Trollhättan. Sen dess har vi flyttat runt lite. Den 17 Mars 2010 blev vi man & fru :) <3 Nu är det vi tills döden skiljer oss åt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback