Torsdag 101111

2010-11-11 20:44:33 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Oj, vad dagarna springer iväg.. Det är ju fasiken redan Torsdag!
Imorse fick jag sova lite till, Jörgen gick upp med William och jag somnade om, var rätt trött. Men det blir ju så när man inte får så mycket sammanhängande sömn. Jag passar på och njuta så länge Jörgen är pappaledig, för sen får jag ju orka vare sig jag vill eller inte. Men det ska nog gå bra :-)

Sen kom Sara på besök, och vi gick ut i snön och lekte =) Premiär pulkaåkningen är nu gjord :) William var överlycklig! :) Var riktigt skönt ute idag, friskt och härligt. När vi kom in, fick Jörgen göra sig iordning för sen skulle han iväg på lite äventyr, och kommer hem imorn bitti igen. Så jag är ensam med barnen ikväll. Sen har vi haft besök av Åsa, Thea & Melwin :) Linus fick jätte fina kläder av dom, samt ett jätte fint kort som Åsa gjort :-) Det tackar vi så mycket för! Vi fikade, barnen lekte och vi pratade :) Vi hade en del att prata om, skedde lite tråkigheter mellan oss för sisådär 1,5 år sen. Men det har vi rett ut nu =)

När dom åkt hem, så åt jag och William middag, och sen kollade vi på film tillsammans, innan han ville gå och lägga sig för han var så trött. Och nu sover både barnen sött i sina sängar, eller ja inte Linus då för han sover inte i sin säng ;P För han sover i sin vagninsats. Han gillar inte spjälsängen alls! Men jag hade inte väntat mig nåt annat heller.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Britta Bloggar

Vilka fantastiska bilder! Jag har precis dragit igång en tävling om du är intresserad!

2010-11-11 @ 21:33:33
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Amelie

Jo absolut är olja bra! Men behöver han verkligen bada då? Räcker det inte med att smörja in honom med olja? Du får inte ta det här som att jag kritiserar vad du gör eller så, jag hoppas du vet det. Utan jag mest bara tänker att om barnen är torra är det väl bra att undvika saker som kan göra det värre. Om han inte är sketen så behöver han ju inte bada. Förstår du hur jag tänker?

Föresten har jag två små strumpor här hemma. Jag vet inte riktigt varför jag har så små strumpor :S Men om det är någon som kan använda dom så är det väl Linus, annars får du slänga dom. :P Haha.

2010-11-12 @ 09:44:46
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Maria ♡ 16 år & gravid

SÅ otroligt fina bilder!

2010-11-12 @ 14:54:11
URL: http://meino.se
Postat av: Filippa

Du är så otroligt duktig på att fotografera!

2010-11-12 @ 15:09:36
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/
Postat av: Therese

Tummen upp för Fikat! :)



Härliga bilder som vanligt! :) Kram

2010-11-13 @ 16:29:48
URL: http://maravilhosas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback