Amningshjärna ?!

2010-10-25 09:19:50 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Idag sägs det att det är Måndag , men jag har ingen koll på dagarna längre.. Alla dagar är ju likadana för mig, gör inte mig mer eller mindre om de hade varit måndag eller lördag ;P Hehe. Jag kommer knappt ihåg nåt längre, jo det som rör Linus omvårdnad och sådant, men allt annat är som bortblåst, säger man nåt till mig går det typ in genom ena örat och ut genom det andra, ja så illa är det ^^ men men . Jag antar att det är det som dom kallar för amningshjärna! ;P

Igårkväll vägde vi Linus, så nu är han uppe i sin födelsevikt igen (1760 gram) . Dom går ju alltid ner lite, för att sedan vända och gå upp igen, och det har han gjort nu :) *duktig kille* Han har även blivit av med sina EKG Elektroder, så den enda övervakning han har nu är Pox. Så det går verkligen framåt det här! Äter gör han jätte bra också, får enbart beröm hela tiden, så amningen funkar jätte bra! :) Och det är jag såååå glad för, för jag har vart så orolig att den skulle strula denna gången också, speciellt när den inte kom igång med en gång. Men vi har lyckats!

Nu slipper vi även amningsväga vid varje mål, för han äter såpass mycket och har gjort dom senaste gångerna. Och han håller sig till att äta var tredje timma, så det känns helt underbart det här! :) Idag hoppas jag på besök från min stora Prins! Så jag kan få pussa på han lite! Inte träffat han sen i torsdags och det värker i hela mig när jag inte får vara med honom =( Man känner sig så fruktansvärt hemsk, men han vet ju att jag måste vara här och ta hand om Linus, men det känns så jobbigt ändå. Men snart kommer vi få vara tillsammans allihop igen! :)

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken underbart söt lien kille ni har fått, återigen ett jättegrattis!!!

2010-10-25 @ 09:36:02
Postat av: Elina

Men lille skrutt.. så liten. Lika stor som mammas tuttisar :P Haha. Härligt Marie att allt går bra. Förstår att du saknar lille william. Saknade Bella också när jag låg på BB med Nicole. Man är ju inte van vid att vara ifrån dom, grät ju varje kväll. Hoppas ni får komma hem snart. Hörde att william hade sagt att han och Linus skulle dela på jörgen, sikken go unge :) haha. Ha det bäst.

2010-10-25 @ 12:41:39
URL: http://elinabacklund.blogg.se/
Postat av: Malin, mamma till Jamie!

Guuud vilken liten sötnos! :-)



Grattis :-)

2010-10-25 @ 13:13:00
URL: http://mmylove.blogg.se/
Postat av: Liza

Så söt LITEN skrutt. Han är ju vekligen pyttepytt! :) Men VÄLDIGT söt!

2010-10-25 @ 20:51:07
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: SANDRA ACKEFJORD

så söt han är :D

2010-10-25 @ 22:01:36
URL: http://sandraackefjord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback