Playdate

2010-10-05 22:15:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag efter dagis kom Therese + barn hit för lite lek . :)
Hon hade med sig 2 bodysar & en pyjamas till Lillebror, och det tackar vi så mkt för :) *Tusen tack* Pojkarna lekte lite inne, innan vi klädde på oss och gick ut till lekplatsen, Hampus ville gunga på snurrgungan, och William ville gräva i sandlådan :) Blev även lite vanlig gunga på det också, innan William behövde gå in för ett ombyte.

Så då passade vi på att fika med smaskig kladdkaka :) Och sen fortsatte barnen att leka, och vi vuxna fick pratat lite. Givetvis en hel del gravid & förlossnings snack :) Men det var så trevligt så, något jag gärna gör om igen. När dom åkt hem fick jag lägga mig i sängen en stund, för jag fick sån kraftig huvudvärk "/ Mindre kul !

Imorn är dagen full, ska vara på Antenatal 8.30 för ny kontroll, och sen har jag ett besök inbokat hos min Barnmorska kl. 11 . Sen ska William hämtas på dagis vid 14. Så det är fullt upp med andra ord. Jörgen ska på rättegång imorn, får hoppas det går bra, han blev hotad i tjänsten för ett tag sen (när han jobbade som ordningsvakt) Men det ska nog gå bra .

Kommentarer
Postat av: Erika

Många gånger bara klagar man på sjukvården men de gör ju trots allt mycket rätt också :)!

2010-10-06 @ 00:17:30
URL: http://dumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback