Premiär Promenad

2010-10-30 21:39:43 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag har vi inte alls gjort mycket ..
Jag och Linus har ammat mesta dels av tiden, hehe! Han är inte mycket av en sovare på dan, men han sover på nätterna iaf och det är jag tacksam över, hellre att han är vaken hela dan och sover hela natten :) Så jag ska inte klaga, hehe ! Jörgen jobbade igår så han var hemma rätt sent, men när han vaknat klädde vi på oss och gick på premiär promenaden med barnvagnen :) Ååh så mysigt det var! Kommer bli mycket av den varan =)

Sen åkte vi ner till Maxi en sväng, (Jörgen & Linus satt kvar i bilen) medans jag sprang in och handlade Taco-grejjer. Så dagens middag har varit Tacos :) Sen har jag hunnit med att ta itu med tvättberget här hemma, så nu är allt upptvättat och hälften av allt har jag hunnit lägga in i garderoberna.

Båda barnen sover! :) William har somnat i soffan så jag skall alldeles strax bära in han, om jag orkar. Han väger ju bly, haha! Speciellt när man burit på Linus en hel dag, och ska bära han sen, jösses vad han väger! Likadant när jag ska byta Williams blöja, det är då jag inser hur stor han är. När man jämför med yttepyttelilla Linus :) Hahaha!

Älskar mina barn mer än allt <3

Kommentarer
Postat av: Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Haha..när jag kom hem från BB och skulle bära Kevin så insåg jag hur tung och stor han hade blivit på så kort tid tkr ja :P haha..

Man märker väl inte så mycket skillnad för ens det kommer en mindre bebis till familjen :)

2010-10-30 @ 22:42:12
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Amelie

Ja det är ju verkligen så att man upptäcker hur stora ens barn är när man ser en liten. ^^

Men det är klart att du måste se hur jörgen jobbar. Men så att du vet iaf, den 21 kl 4. ;) Haha jag hoppas att du kommer. Det var längesen vi sågs nu!

2010-10-31 @ 14:18:28
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Åsa, Thea och Melwin!

Underbart, man minns alltid den först promenaden :)



Ja jag minns det där, när Thea var och hämtade oss på Näl så blev jag chokad hur stor hon var jämfört med Melwin. och då hade jag bara varit där under natten. Kan tänka mig dig som inte vart hemma med William villken skillnad det måste vara, och se hur din stora kilel har blivit ännu större:)

2010-10-31 @ 22:07:49
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback