Värmemadrass

2010-10-28 21:52:50 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Så har ytterligare en dag passerat ..
Vad har vi gjort idag då? Natten sov vi så gott så, Linus vaknade några gånger för påfyllning av mat, men somnade om lika fort igen :-) Här har vi en kille som gillar att sova, så här ska inte klagas :) Vid lunch var barnens farmor och faster på besök :) Jag var nere i Cafeterian och tog en fika tillsammans med dom. Sen följde hans faster med upp och kikade på honom :)

Sen har Jörgen varit här idag, i vanlig ordning kom han med mat till =) Ugnstekt falukorv & potatismos! :) Smaskigt! Sen har dom tagit prover på Linus, kollade hans bilirubinvärde, så han inte behövde ljusbehandlas och det behövdes inte, för hans värde hade sjunkt, superbra =) Sen gjorde dom även hörseltest, men fick tyvärr inget utslag på ena örat, så då skickar dom en remiss istället. För säkerhets skull, kan bero på mycket att det inte gav nåt. Han kan fortfarande ha fosterfett eller liknande kvar i örat. Men det får tiden utvisa.

Vi har även fått ta bort värmemadrassen idag :) Och hittils har han lyckats hålla värmen. =) *Duktig kille* Får hoppas att det fortsätter så, för då får vi snart åka hem. Och det blir nog med både glädje och sorg vi åker hem sen, för visst vill vi hem till vårat hem och komma in i rutiner, men när man legat inne så som vi gjort, så har man fått en sån fin relation till personalen på Neo, så jag kommer sakna dom oerhört mycket. Så blödig som jag är så kommer jag nog fälla en tår när vi åker härifrån. Dom är ju så goa allihop så man vill bara packa ner dom i en väska och ta med dom hem :-) Nej, det kommer kännas att lämna det här stället! "/

Och idag hade Linus gått upp 50 gram , så nu väger han 1930 gram! Han är så dutti såååå =)
Nej läggdags snart kanske, är en dag imorgon också och då ska Linus höftröntgas!


Kommentarer
Postat av: Pyttianna

Skönt att höra att allt flyter på bra och att det närmar sig hemgång för er. Men visst är det så många underbara människor som arbetar på sjukhuset, de tär helt ok att fälla en liten tår! ;)



Vi fick inte heller godkänt på båda öronen på Felix till en början men när vi var inne efter att ha fått remiss till hörcentralen så gick det bra på en gång.



Han är ju bara för söt och jätte duktig som går upp så bra ;)



Kram

2010-10-28 @ 23:04:09
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: Emmy



Så liten och underbsart söt han är!



Var det din moderkaka som strulade eftersom han växte dåligt eller?

2010-10-29 @ 08:12:12
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Zara

Rut fick heller inte godkänt på båda öronen när vi åkte från BB men på återkontrollen var det inga som helst problem. =)

2010-10-29 @ 09:52:12
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Åsa

Vad bra han går upp :) det är ju på bästa sätt :)

Så sööt är han också :)



Kramar

2010-10-29 @ 10:27:10
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback