Kvällsmat på Sibylla

2010-09-15 23:17:39 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Good Evening ! :)

Inte mycket vettigt har vi gjort idag.. Vart hos Sara en sväng, och sen var vi på Överby och tog en fika tillsammans, kikade även in på H&M och det fanns mycket sött jag vill köpa till bebis. Men det får vänta tills vi fått lite pengar, men det är ju inte så långt kvar tills löningen, så jag får stilla mitt begär tills dess tyvärr ;P Haha!

Sen har vi inte gjort så mycket alls. Bebisen trycker på neråt, och stundtals så gör det riktigt ont. Pain! men men, det är inte så långt kvar nu, så jag får stå ut. :) Idag blev det kvällsmat på Sibylla - mos med kebabsås! Det va riktigt mums, hihi! Ja man har sina små konstiga cravings när man är gravid, när jag väntade William kunde jag bland annat äta mos med rå lök på . Skulle jag aldrig äta idag ;P Haha!

Imorn är William ledig från dagis, så vi får se vad vi ska hitta på. Blir nog inte speciellt. Jag är inte sådär rörlig och sugen på att göra saker som innebär att jag måste röra på mig massor. Men nåt blir de väl . Nepp, nu ska jag strax gå och lägga mig. William lär ju vakna vid 6 i vanlig ordning .

P&K

Kommentarer
Postat av: Martina

Hej tjejen!



Hoppas de ser bra ut för dig på Fredag. mysigt att få se liten igen men förstår att de var jobbigt och att de inte var dem svaren du räknat med. Håller tummarna.



söt mage du har fått också:)



hare gott

kram

2010-09-15 @ 23:35:30
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Zara

Jag tyckte också att rå lök var oerhört gott när jag väntade dottern. Kan känna lite så denna gången också iof.



Tänker på er och håller tummarna!

2010-09-16 @ 15:36:01
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Emma

Haha härmis, mos med kebabsås var ju min ide ;)



Föresten, kan inte du be http://beautywolf.blogg.se/ skicka sitt lösen till mig. Hann ju inte med innan hon låste bloggen?!

2010-09-17 @ 09:09:09
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback