Lördag

2010-09-18 20:04:40 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Kväll :)
Dagen har flytit på rätt bra idag, imorse gick vi upp vid halv 8. William kom visserligen in till oss runt 6-tiden, men vi låg och myste i sängen en stund innan han knuffade upp sin tjocka mamma. Jörgen kom upp lagom tills det var dags att fixa lunch, han jobbade ju igår. Fixade till en Pasta & Köttfärsgratäng med ostsås till, och det smakade jätte gott :)

Sen bakade jag lite Muffins :) som vi sedan packade med oss och åkte hem till Elina & David för att fika lite. Lika trevligt som vanligt, William var så glad när han fick träffa Iszabella & Nicole . Han och Bella körde gärnet, och Nicole hon låg mest o flinade, sötfian! William var så himla lycklig när han fick hålla Nicole, satt och pratade med henne, och blev helt extas när hon skrattade åt han. Blev lite ledsen när vi skulle åka hem sen, för han ville så gärna ha med sig Nicole hem :) Men snart så får han ju en egen liten bebis som han kan sitta och prata med. Tror han kommer bli en alldeles underbar storebror! :)

Somnade tidigt idag, och det är inte så konstigt när man röjjer gärnet så ;P Så nu sitter jag här, Jörgen ska snart åka och jobba igen =/ men men.. det är pengar det med. Så jag får ha myskväll för mig själv med lite gotta =) Haha!!

Kommentarer
Postat av: Carin

kikade in, kollade runt i din fina blogg lite! ;)

2010-09-18 @ 21:52:39
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid ♥

Förstår det!!



Jag försöker iaf intala mig att vi ju faktiskt kan gå 2 veckor vöer tiden....Men jösses va långa dom kommer kännas om det nu skulle bli så..

2010-09-18 @ 22:11:56
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Åsa

Låter som en helt underbar dag :)



Kramar

2010-09-19 @ 10:00:56
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback