Vagnen är hemma! =)

2010-09-03 22:04:08 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Besöket hos Tandläkaren igår gick bra, det var tur jag hade sparat min "tandstump" för den limmades tillbaka provisoriskt. Eftersom han inte ville röntga och så nu när jag var gravid så skulle vi vänta med den riktiga lagningen tills bebisen var ute. Då ska jag ta bort en del av den tanden och få sätta dit en krona istället. Mindre kul är väl att det är en kostnad på 6-7.000 kr "/ Men det är smällar man får ta ibland, tyvärr!

Dagen idag har vart en alldeles underbar dag! Lämnade William på dagis imorse, och sen grejjade Jörgen klart det sista med bilen. Han har bytt stötdämpare både fram & bak nu, och det har väl inte varit det lättaste direkt, men nu är det iaf gjort. Sen ringde dom från Beginners (där vi köpt vagnen) och sa att den hade kommit, gissa om jag blev ivrig att åka? :) Hihi! Som ett litet barn på julafton.

Åh den är så fin vagnen, så lättkörd ååh va jag älskar den. Sen gick vi o kikade på skor till mig, hittade ett par till slut, blev även skor till William, ett par fodrade, kan vara gott att ha till hösten när det blir kallare. Sen var vi tvugna att gå in på Maxi för att köpa grejjer till kalaset som vi ska ha imorn, för Jörgens familj. Ingen från min sida kommer. Visserligen har jag inte kontakt med så många från min sida av familjen, men det har sina orsaker.

Så imorn har jag en del att göra, Jörgen kommer dock inte vara hemma under kalaset, för han ska köra Date, men vi klarar oss nog utan honom skulle jag tro ;P Haha ! På kvällen har vi vart hos Björn och druckit kaffe och tjötat lite skit. Blev pizza till kvällsmat, ett bra avslut på en underbar dag! :)

Får ju inte glömma att vi var på uppföljnings samtal idag på dagis med. Och det va inga negativa ord om våran lilla kille, lite var väl att han ibland drar sig undan.. Men absolut inget att klaga på. Men samtidigt kanske han inte känner sig riktigt "hemma" än på det nya dagiset. Men det går nog bra =)

Nej nu ska jag gå ner och hämta tvätten i tvättstugan!

 


Kommentarer
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Vilken mysvagn ^^, skönt att ha den hemma! ^^

Vi ska hämta våran senare, har inte riktigt plats för den än :P haha..



Skönt att allting går bra på dagis för W, vi ska också på utvecklingsamtal eller vad det nu heter den 21.a om jag inte minns helt fel ^^ ska bli spännande att höra vad som händer på dagiset för lilla K fast vi vet att allting går bra osv men iaf :P

2010-09-03 @ 22:29:18
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Sandra Ackefjord ♥

Vilken fin vagn :)

2010-09-03 @ 22:32:26
URL: http://sandraackefjord.blogg.se/
Postat av: Mammabea.se

Jättefin vagn :)

2010-09-03 @ 22:59:27
URL: http://mammabea.se
Postat av: Amelie

Fan va skoj med vagnen :D

Ja men visst är den jättefin! :D

2010-09-04 @ 09:41:48
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vilken snygg vagn ni har köpt :)

Nu är det att vänta tills bebisen är ut då så du får provåka på riktigt :)



Kramar

2010-09-04 @ 09:59:17
URL: http://pyretiminmage.blogg.se/
Postat av: Tina

Det hoppas jag med. Att det har sjunkit!

2010-09-04 @ 11:42:21
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Hehe förstår det ^^, det hade jag med varit :P

Nu är jag så där extremt senil, vilken vecka är du i? :P

2010-09-04 @ 20:43:51
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Linda

vi har likadan färg på vagnen men våran vagn har mindre hjul fram som snurrar när man svänger och sedan han vi inte den liggdelen. om du har hårdlift..undrar då va våran del heter :/ trodde vi hade det haha. då har vi väl mjuklift då kanske :D

supersnygg är den hur eller hur! :D

2010-09-05 @ 11:47:01
URL: http://melly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback