Lördag - 110409

2011-04-09 09:31:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning :-) Igår var en dag full av lek, hela förmiddagen lekte William med Nicolina, även utomhus en stund. Och det var sååå skönt ute! :) Hade det vart vindstilla så hade det varit jätte varmt . På eftermiddagen åkte William till sin faster och där ska han vara under helgen, skönt för både han och oss. Han får 110% uppmärksamhet och vi får vila lite. Sen blev det en tur till affären med Sara . Köpte lite helgmys! Samt lite mer fruktpuré till Lillskrutt, de enda han vill äta förutom välling/ersättning.

När Jörgen kom hem från jobbet . Hade han med sig en pizza! :) Yamm!! Sen blev det att kika på Vampire Diaries med Sara & Toni. Guuuuuuud va spännande det är nu, längtar så tills nästa vecka! Natten har vart bra, Linus har vaknat 2 ggr och velat äta, sen klev vi upp vid halv åtta idag. Nu ligger Linus och sover igen. Har sovit ca 30 min så han vaknar nog snart. Han är ju ingen liten kille som gärna sover på dagen, men man ska väl vara glad att han sover såpass bra på nätterna ist. För ja, jag är hellre vaken hela dagen med honom och får sova på natten än tvärtom.

Idag är det lördag . Och tanken idag är väl att göra klart det sista i köket, samt sätta dit listerna. Behöver borra upp för gardinfästen & sätta upp gardiner, det ser så tomt ut, utan just gardiner. Sen har jag lite skit som jag ska försöka få upp på vinden. Igår när vi var och handlade så blev jag så glad, för inne på Coop så hade dom Coca-Cola Vanilj! Som jag saknat den smaken!! =) *nostalgi*

 

 

Lilla tuffingen!

 


Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja gud vad spännande det är nu i vampire diaries!!!



Joakim köpte också hem en vanilj cola igår till mig att smaka på för nostalgin men jag föredrar ändå vanliga =)

2011-04-09 @ 12:06:18
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback