Måndag - 18/4

2011-04-18 18:49:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja idag är det ju min födelsedag! Dagen har vart bra, imorse fick jag sovmorgon. Jörgen gick upp med båda kidsen, strax innan halv 9 knallade jag upp för att göra iordning dom innan vi skulle till dagis, men det drog ut lite på tiden så Jörgen tog Linus ut på promenad medans jag åkte med Sara och lämnade William på dagis. Idag skulle dom påskpyssla, ska bli kul o se sen vad han pysslat med, älskar att få hem saker som han gjort där =)

Sen nanade Linus nap innan vi begav oss till Överby för att luncha. Det fick bli en Bifftoast på Briggen . Och sen kikade vi lite, var tvungen att köpa ett par nya leggings. Jag är inte så himla tät nu innan barnbidraget kommer . Tyvärr, inte denna månaden iaf efter dop o allt. Hämtade även ut min Tassimo som kommit idag! Och sen blev det hem för att testa den, och jag älskar den!! :) Hihi!! Men de är ju inget man använder varje gång man är kaffesugen, för trots det så är bryggkaffet mkt godare (anser jag) .

Efter att Jörgen åkt till jobbet, så gick vi ut på en liten promenix till kiosken. Linus i bärselen, att få vara nära mammsen är det bästa han vet. Vi köpte glass och bara hade det mysigt. Så ja, jag har haft en mysig födelsedag tillsammans med nära och kära. Så jag ska absolut inte klaga. Linus har somnat för en liten stund sen och snart är det Williams tur, och då ska jag sätta mig på balkongen och dricka en cappuchino.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback