Onsdag - 110413

2011-04-13 11:28:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå hej =) Natten har vart helt ok, jag fick iaf 3 timmars sammanhängande sömn :P alltid nåt, sen har Linus vaknat lite titt som tätt . William vaknade vid halv 7 imorse & Linus vid 7 när Jörgen kom hem från jobbet. Sen dess har det inte hänt så mkt, William är på dagis och Linus tog en liten tupplur efter att han åkt iväg. =) Under den tiden hann jag slappa lite i soffan, han tar ju inga långa tupplurer utan sisådär 15 min . Jaja..

Just nu sitter vi hemma hos Sara :) Linus är dödens trött men vill inte sova, enveten liten skit! Hon ska väl baka bröd och jag titta på :P Heheh. Sen ska William hämtas vid 14. Och sen vet jag inte vad som händer riktigt, ska nog städa lite hemma samt vika den sista tvätten som ligger där hemma och bara väntar på mig :P Trots att jag tvättade igår så är tvättkorgen nästan full igen ;P jaja...

Normalt sett hade Jörgen gått av sitt pass idag.. Men nu gör han inte det, utan han går inte av förrän på fredag :/ Segt! Men så är det. Jag är glad att han har ett jobb att gå till. Vi har ju iaf en inkomst och det ska man skatta sig lycklig för i dagens läge .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback