Onsdag - 20/4

2011-04-20 08:13:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är det 6 månader sen Linus kom till oss! Så för precis 6 månader sen gick jag hemma med värkar! Inte visste vi då att vi skulle få träffa våran lilla bebis redan på kvällen och att det skulle gå så snabbt. Nej, vi hade ju fått tid till igångsättning den 21/10 kl 8. Tanken fanns ju inte ens att det skulle starta spontant, då jag knappt känt av en enda sammandragning. Men han ville ut, med raketfart =P Så det kan gå! Dessa 6 månader har gått sjukt fort, kan inte fatta att det är ett halvår sen jag födde honom, HALLÅÅÅ ?! Vart har tiden tagit vägen.. jösses!

Sovit ganska kasst inatt :/ Oroligt! Don't know why . Morgon gjorde vi 05.40 idag! Vaknade med sprängande huvudvärk, nu känns det väl lite bättre. Men aja, här har inte jag tid att vara sjuk, jag måste orka ta hand om mina barn. Just nu sitter vi och tittar på Playhouse Disney - Linus ligger och sussar i sin säng efter lite välling. Sen är det dagis för William, sista gången den här veckan!

Jörgen har åkt till Skepplanda för att köpa en del till bilen så vi kan få lagat den. Annars är det rätt lugnt idag, kanske ska försöka tvätta. Det fanns faktiskt ledigt nu på morgonen så de bokade vi =) Hih! Passa på medans Linus sover och jag bara behöver ta med mig ett barn ner . :)

 

för 6 mån såg jag ut så här, bara väntade på att Linus skulle komma ut.

 

 

på förlossningen .

 

 

 

Lilla miraklet i kuvösen .


Kommentarer
Postat av: Emmy- Mamma till Jack och Link



Härliga bilder!



Grattis Linus till 6 månader!!!

2011-04-20 @ 09:14:26
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Nora

Fin blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-05-07 @ 10:52:48
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback