Tassimo

2011-04-15 07:12:46 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning! :) Inatt kan jag faktiskt säga att jag sovit gott, endast ett uppvaknande från Linus. Sen sov han ända till kl 6 imorse och då väckte William honom . Men jag var inte alls lika sugen att gå upp som barnen var, men vad ska man göra? I skrivande stund så sitter William o kikar lite halvt på TV & äter en smörgås. Linus ligger på täcket och är allt förutom still ;) Vet inte hur ofta jag är där och lyfter tillbaka honom :P Haha! Men de är kul när utvecklingen går framåt =)

Idag ser det inte ut att bli nåt kul väder :-/ Så det får nog bli en innedag idag! Ingen aning om vad vi ska hitta på, men de ger sig säkert såå småningom. Igår när jag ändå var i farten och besällde en ny dator som förövrigt blir en Acer, laptop såklart! Hata stationära datorer ^^ Haha! Så beställde jag även hem en Tassimo :) Smarrigt ska de bli !
Idag går Jörgen av sitt pass :) Jippie, nästan bara lite sådär! Men tror ni det innebär att han är ledig, nopp! Utan ikväll är det ordningsvaktsjobb som gäller :/ jaja..


Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Välkommen till "TASSIMO KLUBBEN" hahah!



POP är ju så dyrt! HAr aldrig handlat därifrån men jag har en vän som gör till sina barn och även till Kevin emellanåt. :)



Trevlig helg!

2011-04-15 @ 14:05:22
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback