Trööööött :/

2011-04-12 08:44:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Vilket underbart väder vi hade igår :) Efter att jag lämnat William på dagis följde jag med Sara hem & satt på hennes altan och drack kaffe! Underbart o sitta ute o njuta. Klockan tickade på fort och sen var det dags att hämta William från dagis. Då gick vi hem och gjorde lite mat och sen gick vi ut igen till lekplatsen och grävde i sandlådan, så underbart att få vara ute hela dagen och slippa sitta inne i en svettig lägenhet .

Båda barnen somnade tidigt! Dom var väl helt slut, och Linus som knappt inte sovit nåt på dagen var såklart övertrött, men även han somnade. Men han vaknade runt 21.30 o jag tror han hade drömt nåt, för han bara grät men han var inte vaken :/ Men kom till ro i min famn sen. Sen var det matdags igen vid 01 & 04 . Trött idag? Japp! Barnen gjorde morgon vid 06 . Så är inte så jävla pigg just nu, men snart ska William till dagis och då hoppas jag att Linus vill sova en stund iaf !

Linus är inne i nån form av matstrejk eller ngt just nu =/ Han äter knappt ingenting. Jag tycker att han äter väldigt lite iaf. Ca 80-90 ml var tredje timma typ. Vill leva på enbart fruktpuré . Och det är ju inte så bra, men vad ska jag göra? Det går ju inte tvinga han att äta . Men han behöver ju mat, och så näringsrikt är ju inte mosad frukt tyvärr . =/ Hoppas det vänder snart och att hans aptit ska komma tillbaka snart.
Nej nu är det bäst att göra iordning William så han kommer till dagis .

 

 


Kommentarer
Postat av: H

Om gubben jobbar och du sitter hemma hos vänner och är ute på lekparken på dagarna - Vart är då den stackars hunden, inlåst i en varm lägenhet?

2011-04-12 @ 08:52:44
Postat av: Emmy- Mamma till Jack och Link



Vad är det för kommentar? Och vem är du? Modigt att inte skriva sitt namn verkligen....suck.



Trist att liten inte vill äta, hoppas att det vänder snart, älskar hans Villervalla mössa! Och här är en till trött mamma.



Kram

2011-04-12 @ 09:20:17
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Emily- Mamma till Vincent & Eddie ('v')

Testa typ spagetti & köttfärssås så lägger du fruktpuree längst fram på skeden och "lurar" honom =)? Kanske går om du har tur.. Kan ju lägga yttepytte lite matpuree i början bara så det knappt känns...

2011-04-12 @ 12:01:13
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Gelica

Båda grabbarna har ratat den första burkmaten, alltså den med enbart en smak. Jag har fått gå upp till blandmaten direkt.



Fruktpure har jag aldrig gett dom. Har aldrig tyckt att först lunch och sedan efterrätt hör ihop, men det är jag det :)



Hoppas det släpper för honom snart iaf för det är inge kul med matstrejkande barn.

2011-04-12 @ 16:20:20
URL: http://gelicas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback