Birthday

2011-08-24 22:41:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Dagen startade mysigt :) Mys i mammas och pappas säng för den nyblivna 4-åringen! Tänka sig att det har gått 4 år sen den smärtsamma förlossningen, trodde aldrig att jag skulle vilja ha fler barn efter den upplevelsen . Men det fick jag ;) Nej, den förlossningen satte verkligen skräck i  mig. Fyyya! Men, över det kom jag tack o lov . Hursomhelst, så knatade vi upp när lillebrorsan vaknat och William fick öppna sina paket, vi hade inte köpt så jätte mycket till han då det han fick kostade en del . Men, han fick en film med Bärgarn & sen fick han ett Nintendo Wii. Som han blev jätte glad för :) Vi var tvugna att koppla in det med en gång . Klart, han måste ju få testa det . :)

Sen tickade klockan på och det var dags att göra sig iordning för att gå till dagis. Och till dagis hade han med sig glass som han skulle bjuda sina kompisar på . Och för min del så gick jag hem till Anna på en morgonkaffe så fick Jörgen vara hemma med Linus som sov när jag gick . Vi har även vart på vällingjakt idag, var och handlade förut innan jörgen skulle åka till jobbet, och går till barnmatsdelen i affären för att köpa välling till Linus för hans va nästan slut, ser att det är soprent i hyllan och går och frågar personalen som då säger att dom inte får in nåt förän på fredag, HJÄLP! Går till Coop slut där med :/ Då började jag få lite småpanik, då Linus äter rätt mkt välling fortfarande.

Och ingen annan affär säljer hans välling i Trollhättan. Så vi åkte till Kvantum i Vänersborg och där fanns det 2 frp kvar, sen va dom slut där med . Så där hade vi en redig tur, nu klarar han ju iaf sig tills på fredag då dom får in dom på Maxi . DÅ det vart helt slut hos leverantören också. Man tycker väl att det borde vara en hel del som är allergisk mot mjölk? För så ovanligt är det ändå inte. Ah, svårt det där.

På eftermiddagen sen kom Sara & Nicolina upp med en paket till William, ett lastbils spel till hans Wii. Han får testa på det imorn och se vad han tycker. Hittils är favoriten Bowling & Boxning. Han är riktigt grym :) Men vi haft en riktig mysig dag, ätit gott, ätit tårta, tittat på film & haft det super! Tror han är nöjd med sin födelsedag ♥

 

Lillebrorsan vill också vara med och öppna paket :)

 

 

 

 

Klart man ska ha tårta när man fyller år =)

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Hälsa grattis från mig o familjen :) <3

2011-08-24 @ 23:43:20
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

gu så gott med tårta =)

2011-08-25 @ 09:32:36
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback