Bytt rum

2011-08-03 17:09:16 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag har jag flyttat in Linus till samma rum som William . Känns lite som att han blir väldigt störd av mig på natten, eller ja kanske inte störd. Men när han vaknar till lite och tittar igenom spjälorna så ser han ju mig med en gång, och då vaknar han till. Så lite ihopp om att han ska sova längre ska vi testa att låta han sova inne med William . Tillslut kommer dom ju ändå få dela rum, han kan ju inte sova inne hos oss i hela sitt liv ;) hehe! Men risken är nog att jag kommer sakna honom för mycket och flytta tillbaka honom, men ger han denna natten, kanske några till. William vaknar ju ändå inte av att Linus skriker på natten när han vill ha välling, fast hoppas ju att han kanske inte vill äta på natten nu. Finns inget bra ställe direkt för mig att sitta & mata honom. Men får väl sätta mig i Williams säng då :P

Idag har vi inte gjort ett skit . Mådde ganska illa imorse när jag vaknade så Jörgen fick ta barnen så jag kunde lägga mig en stund och då gick det över. Har bara vart iväg & handlat en sväng idag, annars har vi varit hemma. William håller på och spelar just nu & Linus går runt bordet och busar . Regnar gör det ute, och jag har ont i huvudet så jag orkar inte göra så mycket . Slappa & ta det lugnt är det som händer hemma hos oss nu .

Jörgen är iväg & jobbar så jag är ensam med dom små huliganerna :) Ska väl försöka få nån ordning på Williams & Linus rum nu, det finns lite för mycket saker helt plötsligt eller ska man säga för lite utrymme när hans säng fick ta plats . :P Nej, nu låter inte Linus så road längre så jag får väl ta med mig han in & grejja. =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback