Dagis start

2011-08-15 07:36:32 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Godmorgon allesammans! Igår blev det kväll fort här hemma, barnen va trötta & griniga. Båda två somnade runt 19-tiden! Dom va väl helt slutkörda efter massa bus & lek hos Elina och David :) Jag somnade inte så långt därefter åt lite mat efter barnen somnat och skulle lägga mig i soffan en liten stund och då var bara klockan strax efter 8 då stenslocknade jag och vaknade strax efter 21 av att min telefon ringde. Sen flyttade jag in mig till sängen där William låg och sov. Jag ville inte sova ensam inatt så han fick sova där med mig :-P Hihihi.

Natten har vart bra :) Linus vaknade vid 5.30 då gav jag han välling så somnade han om en timma till . Så vid kvart i 7 klev vi upp. Jag har precis packat Williams ryggsäck med extrakläder & regnkläder för idag är det riktigt höstväder ute, kallt & regnet vräker ner. Fast jag tycker hösten är ganska så mysig, ja kanske inte när de regnar så, men dom där fina höstdagarna då alla löven fallit alla olika färger. Och solen skiner och värmer fast det ändå är ganska så kallt ute :) Jag längtar ! :)

Vad dagen har att erbjuda får vi se . Planerna är egentligen att åka till Uddevalla idag, men de beror lite på om Jörgen kan vara hemma till 14 & hämta William på dagis annars blir det tyvärr svårt :/ Men ska se om jag kan få tag i han snart, eller om han är alldeles för bakfull idag :-P Haha! Nej, ska ge kidsen lite frukost nu kanske =)


Kommentarer
Postat av: cassandra, mamma till josefin och lexus ♥

tack :) butiksjobb :)

2011-08-15 @ 07:50:58
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Anonym

måste bara säga att jag älskar din design på din blogg..:) är ofta inne å läser vore kul med lite tips om hur du fixar din design

2011-08-15 @ 15:37:13
URL: http://threewings.blogg.se/
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

ja precis :) ska bli kul å ses på torsdag igen :)

hoppas de va ok btw att ja la ut några bilder på bloggen? ja antog bara att de va ok eftersom du själv bloggar å har bilder där :)

Kram

2011-08-15 @ 22:17:06
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★

kikar in.. ser att du inte bor långt ifrån mig, då jag kommer från Lysekil=)

2011-08-15 @ 23:03:10
URL: http://kattaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback