Föräldrafika

2011-08-16 06:54:51 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon allesammans! Idag fick jag inte sova lika länge som igår, Linus väckte oss allihop halv 6 då gick jag och hämtade honom och la han i våran säng så fick han sitta där o grejja lite så jag kunde vakna till liv ;) Strax därefter kom William inknallandes & så var morgonen igång! :) Precis kommit upp och dricker en kopp te (min frukost)

Igår var vi hemma hos Melissa, Vincent & Linus och hälsade på . William var på dagis så han var inte med. Linus lekte med Vincent och spanade in den lilla bebisen, ja fast i mina ögon va han inte så liten. Ungefär lika stor som min plutt, men då är hennes Linus bara 2,5 månad & min är snart 10 månader. Men sen är han ju inte så stor heller för andra, men vi som sett han sen start tycker ju han har blivit jätte stor :) Det va hursomhelst jätte trevligt & hon o barnen kommer hit på torsdag och leker :) Då är ju William hemma också, så då kan dom stora pojkarna leka :)

När vi väl kommit hem var jag vrålhungrig. Jörgen fick åka iväg & köpa pizza, orkade inte ställa mig och laga nåt igår. Man får slarva lite ibland ;) Lyckades få barnen i säng i bra tid igår, William behöver sova när han ska vara på dagis & leka ! :) Sen va det mys i soffan hela kvällen innan sängen ropade på mig .

Idag är det dags för föräldrafika på Neonatal . =) Nu har jag inte varit med sen i Mars på en. Ska bli trevligt & få träffa mammorna som ligger inne nu. Annars är det lugna puckar idag :) Jörgen har sin sista semestervecka nu, så vi får passa på att njuta nu!

 

Vincent & Linus

 

 

 

 

Melissas lilla Linus


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha jag tror du ser Linus mindre än han är. I mina ögon är han en jätte stor kille. Är inte bara storleken man ska låsa sig blint på :)

2011-08-16 @ 08:38:23
URL: http://[email protected]
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

tack för igår :)

vilken fin bild du fick på min lilla skrutt å bilden på vincent&linus va ju super fin den me :)

Kram Kram

2011-08-16 @ 09:46:41
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback