Första Augusti

2011-08-01 19:37:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen startade bra :) Jag fick sova hela natten utan nåt uppvak, tack Linus det gillar mamma ♥ Vid 7 kom Elina på morgonkaffe efter jobbet. Barnen var ändå vakna, och våran morgon startade vid 6! Sen tog jag med mig Linus och åkte med Elina ner till stan, där vi kikade lite & hon shoppade! William var hemma med sin pappa, så dom fick lite kvalitetstid tillsammans. Innan Jörgen skulle åka till jobbet kom han och lämnade William hos mig, och vi var ute i lekparken hela eftermiddagen tillsammans med Elina & David + barnen.

Så när vi kom hem hade jag två dödströtta barn . Som somnade väldigt fort, Linus somnade med en gång efter lite välling & William behövde ett bad innan han fick gå och lägga sig. Han ville inte ens ha någon kvällsmat, så då är man tröttis! Sötskruttar ♥ Nu sitter jag här och väntar på att Jörgen ska komma hem, men de dröjer en stund till.

så dagen har vart lugn o fin :) Imorn funderar jag på att åka till utebadet med mina skruttar! Om vädret är som det varit idag vill säga. Får ju njuta av sommaren, för snart är den slut & hösten kommer tågandes. Visserligen gillar jag hösten, ja alla sköna & fina höstdagar när solen skiner & alla löv är färgade i vackra färger! Mys!! :)

Nej,  nu ska jag lägga mig i soffan & bara njuta av lugnet & vänta på att tvätten ska bli klar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback