Kalas & Utgång

2011-08-27 06:42:14 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon ! Idag är jag lite tröttis :/ Sovit kasst inatt, Vid 2 kom William in till oss & vid 3 vaknade Linus och ville äta, sen va de morgon strax innan kl slagit 06. Och ja, här sitter jag nu, väldigt trötter. Igår blev det en sväng till Överby och med fick ett par leggings & en tunika följa med, William fick en ratt till sitt Wii. Sen va de bara att åka hem& hjälpa Jörgen med maten, han höll på och göra kalops. :) Mumma =)

Sen åkte vi ner en sväng till stan . Först till bolaget & sen in en snabbis på Din Sko och jag köpte mig ett par stövlar, perfekt nu när hösten kommer antågandes, då jag gick sönder min stövlar jag köpte förra året, flitigt använda skulle jag väl vilja kalla de ^^ . Blev även en promenad när vi kom hem så William fick cykla lite . =) Passade på att hämta ut ett paket från H&M som kommit, bla en jacka till William & en cardigan till Linus.

Idag är de fullt upp . Jag ska snart hoppa in i duschen, sen ska de göras tårtor och sen kommer tjocka släkten på kalas . När kalaset är slut så blir de party för hela slanten med massa härliga tjejer :) Ska bli riktigt kul, de sker ju inte var dag för min del . Skönast är nog att barnen är hemma med sin pappa . William tycker det iaf, han saknar sin pappa så bedrövligt när han jobbar . Ligger ofta på kvällen o gråter efter pappa när han ska sova :/ Det skär i hjärtat! Men nu tycker han att det ska bli jätte kul att bara få vara hemma med pappa, mysa, äta godis osv :)

 

William 1 år & 2 mån

 

 

William & Jörgen (Oktober -08)

 


Kommentarer
Postat av: Emily - Mamma till Eddie&Vince('v')

Hihi Ja men han är ju liten också så det är ju inte så konstigt..=)

2011-08-27 @ 20:13:52
URL: http://ems
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

åh där va william inte stor :)

2011-08-28 @ 14:43:49
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback