Lördag - 110813

2011-08-13 19:56:12 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll Bloggvärlden :) Här har det vart en slappisdag, William har trotsat, trotsat, trotsat hela lååååånga dagen! Den idioten som kom på de här med trotsen måste vart väldigt korkad ;) Ja, det känns som om man inte gör så mkt mer än att skälla hela tiden :/ Jätte ledsamt, men vad ska man göra? Kan ju inte låta han bete sig hursomhelst. Ikväll rykte även att vi skulle kollat på film & jag hade köpt lördagsgodis, men eftersom han misskött sig så, så blev det inget med det! Man kan inte bete sig som en idiot & sen få göra roliga saker, nån måtta får det vara!

Var nere i stan idag och tog en fika med Peter & hans tjej Érica :) Jag och Peter är vänner sen låååååååååååångt tillbaka. Nu sist var det 2 år sen vi sågs. Och nu har han träffat en tjej här så det va trevligt att ses & tjöta lite skit :) Hihi! Har lagt Linus för en liten stund sen, bara den andra huliganen kvar. Hoppas han somnar snart så man kan få sig lite egentid innan jag också ska gå och lägga mig. Jörgen åker & jobbar om en stund, så honom ser vi inte så mycket av mer den här helgen. Imorn ska han på Kickoff på jobbet och sover över där då. Men det blir nog bra, han behöver också få komma ut och roa sig lite :)

Vad har ni gjort en lördag som denna då?

 

Lådmarodören Linus :)


Kommentarer
Postat av: Erika - En Svår Graviditet

Okej. Vi låg inne för att Lukas hade VÄLDIGT lågt blodsocker, fick sondmatas osv.

2011-08-13 @ 20:27:00
URL: http://erikaaaas.webblogg.se/
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

de där känner jag igen tur att vincent växt ifrån de stadiet att dra ut allt i lådorna men snart är ju linus där å då är de igång igen :p

2011-08-13 @ 20:45:48
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback