Segis dag .

2011-08-21 23:24:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


oj, oj, oj vilken seg dag vi har haft idag! Min mamma har roat barnen mesta dels av tiden så jag har kunnat ligga och ta igen mig, vilket har vart guld värt en dag som denna ♥ Men båda barnen har vart på gott humör och busat hela dagen . =) Linus har sånt härligt humör nu och skrattar åt allt man säger eller gör :) Men brorsan är den som är allra roligast, där William är där är Linus .

Idag badade dom båda ihop :) Linus tyckte det va jätte skoj och plaskade som aldrig förr, sen när jag tog upp han blev han vansinnig och bara sträckte sig ner i badkaret efter William . Men jag torkade honom och klädde på han. Sen ställde han sig utanför badrummet vid dörren och hoppade och skrek och va fullkomligt galen, tills jag öppnade dörren och han kunde krypa in i raketfart för att ställa sig vid badkarskanten och plaska med handen tillsammans med sin bror ♥ Åh, vad mitt hjärta smälte då !

Imorn är de fullt upp . Rocky ska till vetrinären och träffa ortopeden och vi ska väl prata med honom. Får hoppas allt ser bra ut imorn och att det inte är några konstigheter. Sen har vi tid på Spec BVC för att träffa Linus läkare. Och jag hoppas verkligen dom kommer fram till nåt nu, så vi kan få bukt på detta.

Nej, nu tickar klockan iväg så man kanske borde nana =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback