Svar till Marianne

2011-08-09 12:33:59 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


Hej. Barna växer. Du hur gammal är linus nu igen? Vad har du för planer efer mammaledigheten? Ska du ta upp utbildningen till undersköterska igen? för det var väl det du höll på med när ni fick linus? Eller håller du på o söka jobb?
Mvh Marianne

Hejhej!
Linus blir 10 månader nu i slutet av Augusti .
Jag vet inte vad jag ska göra efter förlädraledigheten än, vi vet inte när vi får dagisplats till Linus än. Så just nu är det inga planer alls. Är väl inne på att antingen fortsätta på undersköterska eller läsa en annan utbildning tillsvidare som bara är på en termin. Men vi får se, det är inte riktigt aktuellt ännu. Något plugg blir det inte förän till våren isf OM Linus fått dagisplats då.

Kommentarer
Postat av: marianne

Hoppas det går som du tänkt. Är det svår o få dagisplats där du bor? Men passa på o njut samtidigt för småbarns åren går fort. För rätt var det är så är man mormor/farmor. Även om det känns avlägset nu. men det är klart ett jobb inte fel o ha. Mvh marianne

2011-08-09 @ 13:48:53
Postat av: Marie, Mamma till William & Linus ♥

Ja, det är ganska så långa köer, Linus har stått i kö sen i april nu, men vi har fortfarande inte fått nåt besked, men de blir ju ändå inte förän nästa år han får börja.



Rent ekonomiskt så klarar vi oss på en inkomst, men man vill ju känna att man bidrar med nåt . Även om jag gör mkt hemma, så vill man ändå bidra ekonomiskt.

2011-08-09 @ 14:25:41
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback