Tisdag - 110809

2011-08-09 07:25:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon! :)
Igår hade jag & William lite "egentid" . Så vi åkte hem till Elina & David, och William lekte med Iszabella, Jörgen & Linus åkte hem till hans föräldrar och hälsade på under tiden. Vi åt tacos & hade det mysigt under tiden vi va där. När vi kom hem gick Jörgen upp och la Linus & jag och William gick hem till Sara, för William & Nicolina ville leka lite =) Sen va det dags för William att sova, krånglar gör han som vanligt, väcker Linus osv . Att det alltid ska bli sånt tjaffs när han ska sova, vore mycket enklare om han bara gick och la sig, för trött det va han, men nej då. Vi bråkar lite extra istället.

Åkte ner till affären efter barnen somnat tillsammans med Sara . Behövde köpa mjölk & bröd så inget roligt med andra ord. Blev lite kaffe hos Lisa innan det var dags att åka hem & gå o lägga sig för att orka upp. Här har jag & barnen vart uppe sen 5.30 och Jörgen ligger fortfarande och sover, tror jag ska lägga mig en stund när han vaknat för jag har sån jäkla huvudvärk :/ Jobbigt. Tagit en ipren men det vill inte släppa ändå. =(

Idag är planerna inte så många . I eftermiddag kommer Lina & Melanie hit :) Va bra längesen vi sågs nu, så hennes skrutta har väl blivit jätte stor kan jag tänka mig. Nepp, nu tycker inte Linus att det här är roligt längre.

 

 

 

William fick en Kitty tatuering igår :) Hihihi .


Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej. Barna växer. Du hur gammal är linus nu igen? Vad har du för planer efer mammaledigheten? Ska du ta upp utbildningen till undersköterska igen? för det var väl det du höll på med när ni fick linus? Eller håller du på o söka jobb?

Mvh Marianne

2011-08-09 @ 08:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback