Års resume ♥

2011-12-31 10:33:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


 

Januari

Linus blev 3 månader och fick sin första vaccination på BVC . Lillprinsen vägde 3950g ♥ William och Jörgen var på Disney on Ice i Göteborg, och han älskade det! Linus var även såpass stadig att han fick testa på att sitta i Bumbostolen som vi lånat av Sara! :)

 

 

Februari

Linus fick sin första grötsmakis, helt ok tyckte han! Vi sprang mkt på BVC för att väga och se att han fortsatte uppåt, amningens baksida, man vet inte hur mkt dom små får i sig. Annars var februari en lugn månad :)

 

 

Mars

Linus och jag gick på vårat första Babysim tillsammans med Lina & Melanie. Gick en del på Kyrkis med en tjej som heter Sofia som vi lärde känna :) Barnens farfar fyllde 70 år, så vi var på kalas =) Linus fick även testa gåstolen som var VÄLDIGT skojjig :) Sen började jag gå på föräldrafikor via Pytteliten uppe på Neonatalen. Träffade andra föräldrar med förtidigt födda barn. Vi firade våran första bröllopsdag! Det blev middag på New Place utan barn ♥ Vi firade våran bröllopsdag med att sen åka på SPA på Stenungsbaden! Underbart!! :)

 

 

April

Jag fyllde år, hela 23 år! Inget värt att fira ^^ . Linus döptes till Linus William ♥ Hela tjocka släkten närvarade. Hade dopet tillsammans med min vän Sofia & hennes sambo Stefan. Linus blev hela 6 månader! Tiden går fort när man har roligt . Jörgen fick äntligen ett ryck och tapetserade om i köket! :) Vi fasade även ut amningen och började introducera välling istället :) Kände mig väldigt nöjd med att ha ammat i 6 månader . Linus började även ta sig framåt nu, har flera videoklipp på det =) Så babysittern fick vi plocka bort, och gåstolen klättrade han ur, så den fick han ha sele i. Jag köpte mig en ny dator och en underbar Tassimo. Lite party, grillning lyckades vi också klämma in. Och en hel del turer till lekplatsen med fika :)

 

 

Maj

Hade lite party hemma med goa vänner :) Hade det tufft att få Linus försäkrad mycket prat med försäkringsbolag hit och dit. Våran underbara Nicolina fyllde 2 år. Linus lärde sig sitta själv, han kröp alltså innan han satt :) William slutade med blöja helt, både på natten & på dan! Våran duktiga kille! Jag och Jörgen åkte på Bio i Göteborg, för lite tid på tumanhand ♥ Och inte glömma att 25/5 är det ofrivilligt barnlösas dag! ♥

 

 

Juni

Vi va hos veterinären med Rocky för att ta ett cellprov på hans tumör i örat, den visade sig då vara godartad :) Barnes kusin Edwin fyllde 1 år, så det va kalas för honom. Linus blev väldigt sjuk, han fick dubbelsidig öroninflammation, magsjuka och matvägrade så vi las in på Barnkliniken Avd 23 där det sattes sond på honom. Där låg vi i lite över en vecka innan han började äta igen. Linus blev även överkänslig mot komjölksprotein, så han fick äta mjölkfritt ett tag. Åkte på en hel del utflykter, fika i stan, bada osv :)

 

 

Juli

Vi åkte på en liten mini semester till våran vänner Lollo & Robban i småland, där vi sov över och dagen efter åkte vi till High Chaparall :) Något som uppskattades massvis av William :) Fallens Dagar var det också, och det innebar utgång! =) Linus började även gå lite smått =)

 

 

Augusti

Var en hel del bad i Augusti månad, försökte komma iväg så mkt vi bara kunde. Vi var i GBG och kollade på Bilar 2 tillsammans med Williams morbror Hasse. Det blev även en sväng till Liseberg, såklart! =) Kristina & Juhani gifte sig, så deras bröllop var jag på =) Fick dock åka hem med feber :/ Vi firade Williams fjärde födelsedag med paket & tårta! Och vi tog ett riktigt tungt beslut av avliva våran älskade vän & familjemedlem Rocky ♥

 

 

September

Det var en sorgemånad för oss, vi avlivade våran älskade vän! Nästan 11 år blev han. Oerhört jobbigt för alla i familjen. Och han lämnade ett stort tomrum efter sig, saknar honom så otroligt mycket. William frågar fortfarande efter honom ibland.

 

 

Oktober

Nu började det på riktigt kallt ute, så overaller och vinterjackor fick komma fram :) Linus fyllde 1 år, och det firades med paket och tårta såklart, Linus fick sin egen tårtbit som han kladdade med . Jag bakade årets första sats med lussekatter.

 

 

November

Det var Alla helgons afton, kunde inte ta mig till Borås, så jag tände ljus hemma för pappa istället. Vi tog ytterliggare prover på Linus, för att kolla hur stor chans han hade att ha glutenintolernans. Vi firade Jörgen på fars dag ♥ Det va den Internationella Prematurdagen (17/11) Var iväg och åt middag på New Place för att se gå på bio och sen Breaking Dawn . Va på Ullared med Sara & Toni! :) Hann även med en liten familjejulfest på Jörgens jobb SYC! Julpyntade, och det va första advent.

 

 

December

Fotade julkort, bakade pepparkakor & lussekatter =) Linus råkade ut för öroninflammation igen. Varje morgon tittade vi på Julkalendern. William hade luciafirande på dagis, vilket vi missade ;/ Men hann med lite grann iaf. Vi fick en tid till Uddevalla sjukhus för Linus Gastroskopi :/ Klädde julgranen tillsammans, jag kom in på skolan. Vi firade jul, och nu ska vi fira nyår :)

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Aldina

Jätte fin samling du har gjort av året som gott, Gott nytt år på er !

2011-12-31 @ 18:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback