Feber

2011-12-05 21:34:10 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll ! :)
I förmiddags var vi på en liten shoppingrunda. =) William fick nya vintervantar då hans är för små från förra året. Linus fick lite nya pyjamasar då han vuxit ur sina. Han växer så de knakar nu, och snart kan vi nog ta bort strl 68 helt. Men har fortfarande en hel del plagg i 68 som passar =) Ja hans kläder är välanvända, de mesta iaf :P Hihi .

Blev även ett par mjuka klappar till Linus ;) När vi ändå va på Överby passade vi på att ta en fika tillsammans. Det händer inte direkt ofta att vi kan åka ut tillsammans och kolla på kläder till barnen, det är oftast jag som sköter den biten, men Jörgen tycker nog att det är kul med. Hittade jätte fina kläder till William, men givetvis fanns det inte kvar i hans storlek, men bättre lycka nästa gång ist!

Eftermiddagen har varit lugn. Linus fick feber ikväll. 38,5 :/ Lilla skruttas ♥ Så imorn ska vi ha en lugn hemmadag. Har även passat på att tvätta lite i tvättstugan för en gångs skull :P Hade lite sängkläder som jag inte orkade hänga i lägenheten ;P Det går lite fortare att torka det i torkskåpet ^^ . Nej, nu blir de soffläge, men rygg värker =/

 

Linus fick testa på att äta själv idag, och han va jätte duktig :)

 

 

Leker med vovven :) Han verkligen älskar den ♥

 

 

Sleeping beauty ♥


Kommentarer
Postat av: Alexandra - Mamma till Neo och Nellie!

Hoppas han kryar på sig :D

2011-12-06 @ 09:36:32
URL: http://nalindra.webblogg.se/
Postat av: Johanna S

Fy för munsår :( Nu vet jag ju hur jobbigt det är. Hoppas det inte blir långdraget.

Natti natti <3

2011-12-08 @ 01:01:34
URL: http://jojossmultronstalle.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback