Onsdag 14/12

2011-12-14 10:03:53 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Oj, redan onsdag..
Veckorna springer iväg nu, och egentligen har vi så mycket göra nu innan jul, även om jag inte riktigt finner lusten just nu . Det är julmat som ska handlas, julgransbelysning ska köpas, granen skall kläs, barnens kusiner ska vi köpa julklappar till, julgodis ska bakas, listan kan göras lååååååång! Jag känner att dygnet gärna hade fått ha liiite fler timmar faktiskt.

Igår hade jag och Linus tvätta på vårat schema, två maskiner hann vi med och sen vek vi allt :) Så vi va duttiga vi, ett bra team! =) Efter dagishämtning åkte vi hem till Elina ♥ och barnen, fikade, tjöötade, drack kaffe och fick mig lite goa skratt ! =D Skulle lyssnat på hennes bäsebuus i magen med, men apparaten ville inte funka =(

Idag händer det nog inte så mkt, har lämnat William på dagis så vi fick oss en go promenad till dagis, även om den inte kändes så lockande när jag vaknade imorse, då ville jag helst ligga kvar i sängen i ett par timmar, men nä jag fick änna rycka upp mig, och nu är han där iaf. Vad jag och lillskrutt ska göra det vet jag inte. Linus skrotar fortfarande runt i pyjamas . ^^ Nej, vi får väl kanske grejja lite här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback