Onsdag 110209

2011-02-09 09:08:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning Korsning! Tvättade igår med, så nu är allt upptvättat, sköönt! Nu ska man bara vika in det i garderoberna också, men det tar jag ikväll tänkte jag. Om barnen tillåter mig till det. Efter att vi lagt båda barnen igår (Kl. 20) Så satte vi på en film "Grown ups" Den var riktigt rolig, och vi båda skrattade mycket! :)

William gjorde morgon strax efter 06 , så då klev vi upp! Linus var redan vaken och låg o babblade i våran säng. Nu är William på dagis, och Linus har precis somnat för sin förmiddagsnap. Känns skönt att man börjar få in lite rutiner nu :) Han somnar oftast alltid mellan 20-21 på kvällen för natten, och då sover han oftast till 02 innan han vaknar för mat igen. Och sover sen tills William kommer in på morgonen och väcker oss . Och sen sover han sin första nap mellan 8-9 ungegär. Hur sovandet ser ut på dagen är dock lite olika. Men det känns bra =)

Om en stund ska jag åka till tandläkaren.. Dom ska väl gjuta för den nya tanden. Jag ska ju få en ny framtand eftersom jag bet av min för ett tag sen. Så undertiden får Linus vara med pappsen. Ska nog ta mig lite frukost nu, innan jag måste göra mig iordning! :)

 

Jag beställde nya skor till William igår! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback