Tandläkarbesök

2011-02-09 20:42:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har jag vart hos tandläkaren en sväng för att göra avtryck för den nya tanden. Först gjorde jag ett när den gamla tanden satt fast, sen slipade han ner den, så det bara var en stump kvar, och gjorde ett nytt avtryck. Även ett avtryck för nederkäken så den nya tanden passar ihop med dom andra. Och sen skulle dom skicka iväg mina avtryck till en tandtekniker som ska skapa den nya tanden, så nu får jag vänta i 2 veckor innan jag ska dit igen och fixa det sista. Ska bli skönt när det är över =)

Linus hade sovit hela tiden när han hade vart iväg med pappsen, skönt! Han hade fått med sig ersättning ifall han skulle bli hungrig, men den slapp han få. Mammas mjölk är ju den goaste och bästa! Sen tog jag & Linus en promenad för att hämta William på dagis, sen blev det att vi följde med Kajsa hem, för pojkarna ville leka. =) Blev lite kaffe och tjöt, mycket trevligt! :)

Har även hört att det ska snöa inatt :/ Kan det inte vara slut på den skiten nu, jag vill inte ha mer snö nu! Jag vill ha vår!! Men den är väl bara att glömma än på ett tag tydligen. Båda barnen sover nu, skönt! William somnade vid 19 & Linus vid 20 =) Så nu har jag lite egentid, och det uppskattas! Skönt att bara kunna slappa, och inte behöva göra ett skit.


Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Det beror ju lite på vad det är för typ av plagg också...Som en rosa "pojkskjorta" med ett par tuffa jeans skulle nog t.ex kunna kläs på lillemannen.



Men oftast är ju dom "tjejfärgade" kläderna oftast också tjejiga i modellen..

2011-02-09 @ 21:39:32
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback