Tandläkaren

2011-02-25 19:04:17 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår skrev jag aldrig, för den dagen vill jag helst glömma.. På förmiddagen gick vi hem till Sofia för lite kaffe :) Allt var jätte bra när vi var där, och William & Seth lekte jätte bra! Men sen när vi skulle gå hem det ska vi inte ens tala om, då började han gnälla när vi skulle ta på oss kläderna, och hela vägen hem var ett rent helvete . Han vägrade gå, slängde sig bara på marken där det kör bilar. Jag fick släpa han en bit för att vi inte skulle bli påkörda, fortfarande så vägrade han. Jag testade att gå en bit före, för då kanske skulle han följa efter, men nepp! Han bara låg där. Så i ren frustration och panik ringde jag min vän Sara, och frågade om hon kunde möta mig och hjälpa mig med William. Tack o lov så kunde hon det, så jag fick hem honom, men kvällen fortsatte i kaos, och slutade med att jag slängde William i säng.

Idag har barnen vart hos Sara . Och jag har vart hos tandläkaren och fått min nya tand :-) Nu sitter den så fint på plats, kostade mig 800:- Men hellre det är 10.000 som det skulle kostat om inte försäkringsbolaget gått in och betalat det åt mig. Ibland har man tur! Tusen tack för all hjälp :)

Nu har Linus precis somnat, jag och William ska plocka fram lite kvällsgott och mysa ner oss i soffan. När han somnat ska jag sätta mig o kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries och invänta att min man kommer hem till mig :)

 

Första bilden på mina pojkar tillsammans ! <3


Kommentarer
Postat av: henny

Hej! Brukar läsa din blogg ibland, men då jag inte har dig på facebook o ändå tror att du kanske kan va intresserad så postar jag lite reklam för en kommande loppis här, hoppas det är ok. =)



13/3 Loppis

Har du något att sälja? Kanske dags för en förrådsstädning?

De som är intresserade av att hyra bord kan höra av sig till Helen Leijon (0733852801) Eller Henny Warrebo (0735299926). Lokalen kommer att vara tillgänglig from lördag kväll för de som vill göra iordning lite tidigare.



Fika kommer finnas för en liten slant. Skynda o fynda o bjud in era vänner och bekanta! :)

2011-02-25 @ 19:41:30
Postat av: Gelica

Det är jobbigt när de trottsar så och man vet ju att det är lika jobbigt för dom.

Gäller bara att stå på sig i sådana lägen.



Hoppas dagen idag har varit bättre :)

2011-02-25 @ 20:17:16
URL: http://gelicas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback