Fyra år "/

2011-01-16 13:38:41 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(2) «


Idag är det fyra år sen du dog.

Fyra år sen en bit av mig dog, min sk familj dog. Den familjen som du uppehöll. Det är verkligen den jobbigaste dagen på året, denna dagen går jag bara och gråter hela dagen, jag är bara ledsen och allmänt nerstämd. Vill bara stänga in mig i ett rum för att sitta och gråta. Allt jag kan tänka på är dig . .

Allt jag ser i mitt huvud är dig ligga på sjukhusbädden med slutna ögon, alldeles kall, men huden alldeles len. Kroppen ligger helt stilla, för där ligger ju bara ditt "skal" du finns inte längre kvar i kroppen . :(
Jag ser hela mitt liv passera revy, jag ser dig och allt vi gjort tillsammans, alla fina minnen jag har med dig.

 

Jag har en sak som jag tror stenhårt på, en månad innan du försvann från mig fick jag reda på att jag var gravid.. och jag tror att när ett liv blir till, slocknar ett annat, i detta fall ditt liv. Kanske var det därför du rycktes ifrån mig? Kanske inte .. I guess we'll never know .

Men allt jag vet är att jag saknar dig så jävla mkt, så mycket att jag undrar hur mycket man saknar en människa? och jag undrar när det ska sluta göra ont? När ska jag sluta gråta, när tar tårarna slut? När ska jag sluta må dåligt över att du är borta? När får man må bra igen?

 

Jag saknar dig, min underbara pappa <3

Det jag sörjer mest är att William & Linus aldrig fick chansen att lära känna dig, du fick aldrig chansen att se vilka underbara barn dom är. Jag är så fruktansvärt ledsen över det ..

( Ni får ursäkta min novell )

 

 


Kommentarer
Postat av: Amelie

Det gör ont. Det kommer det alltid att göra. I mars är det fan 9 år sedan min pappa dog. Känns konstigt. :S



Och inte för att vara sån... men jag hoppas att jag inte behöver vara med om "ditt knep" och bli igångsatt med R, jag tycker hellre att han ska göra som sin bror och komma 39+5 ;)

2011-01-16 @ 21:48:22
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Jennie, Livet, vardagen och familjen

Va fint skrivet. Kände att ja tvungen att göra ett litet avtryck för jag blev så rörd av ditt inlägg.



Såg också att du är 22, har fotointresse och pluggar till undersköterka, precis som mig, och att du bor i Trollhättan, bara 4 mil från där jag bor. Så ytterliggare en anledning att göra ett avtryck här :)



Kramar

2011-01-16 @ 22:01:37
URL: http://jenniesays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback