Torsdag 110106

2011-01-06 19:11:55 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Kväll :) Dagen har bara sprungit förbi idag.. Klev upp vid 7-tiden idag när William vaknade. Ammade Linus och sen grejjade jag lite här hemma, tog en kopp te och plockade ur diskmaskinen. Åkte även ner till affärn med Sara för jag behövde handla lite. Bland annat blöjor till bajsmannen Linus. Samt tvättlappar och lite annat smått o gott ;D

Sen kom Tina & Nellie hit på en fika, jag hade köpt kladdkaka och bjöd på kaffe :) Även Sara kom upp en sväng och fikade med oss, det var jätte trevligt :) När dom sen gick så gjorde Jörgen lite mat, nån kycklingcurry grej. Var helt okej =) Sen fick vi lite besök av barnens farmor & farfar, samt faster - dom skulle hämta en byrå som vi inte skulle ha längre. Och då gick William upp i högvarv, han var som en överspeedad duracellkanin eller nåt. Herregud säger jag bara ;P Haha!!

Sen frågade hans faster om hon fick passa honom tills imorn, och visst det får hon väl :) Vi ska ju inte göra nåt speciellt ändå så ja. Imorn ska jag ha lite mammafika här hemma :) Tror jag ska sätta Jörgen på att baka sockerkaka ^^ Det är han bra på ! =) Hihi!!


Kommentarer
Postat av: nalle333

Haha, så "frun" i huset bakar? fniss

2011-01-06 @ 20:11:07
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: Emma

Haha sådär då =)

2011-01-06 @ 22:25:43
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Amelie

Haha ja det är väl så. Men jag tycker att min graviditet har gått ganska fort också faktiskt. Men jag tror att det är för att jag har haft så mycket att göra det senaste att jag inte har hunnit längta och vänta lika mycket som med Hugo t.ex. ;) Men snart är han ute hoppas jag och gud va otroligt det kommer att bli. ;)



Ja verkligen! Det var inte igår precis!

2011-01-06 @ 22:42:35
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback