Fallens Dagar

2011-07-18 06:16:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja i helgen har det ju som sagt varit Fallens Dagar här i Trollhättan. I fredags var vi nere med barnen, vi åt langos, William fick en ballong & åkte karuseller. Gick runt nere i stan och strosade lite. Vi klarade oss ganska så bra från regnet, men när vi åkte hemåt då kom det ;) Fredagkvällen va lugn vi hittade inte på så mycket.

Sen kom lördagen och då var det dags för utgång, lite förfest hemma hos Sara & Toni och sen bar det av ner till stan, vi hamnade på Swania & sen Olearys. Jätte trevlig kväll. Tusen tack allihop! ♥ Igår körde vi hem mamma till Borås, det va skönt att få vara "själv" igen. För gud va påfrestande det är att alltid ha nån där. Så de lär ju dröja innan de här händer igen. Har verkligen fått hålla humöret uppe för barnens skull. Så nu är de skönt att hon har åkt hem.

Igår kväll blev det lite tjöt hemma hos Emilia, tillsammans med Emilia, Emma & Kajsa :) Jätte trevligt! Och sen hyfsat tidigt i säng, Linus vaknade vid 04 och tyckte att vi skulle gå upp, vid 05 gav jag upp att försöka få han och somna om. Så nu sitter vi vakna här allihop. Jörgen får strax åka till affären & köpa frukost för här hemma är det tomt. Och jag borde ta tag i att vika tvätten, försöka få upp extra sängen på vinden igen, så jag kan få lite ordning här hemma igen.

 

- lördagens outfit .


Kommentarer
Postat av: Martina

verkar ha haft en riktigt härlig helg:) och snygg outfit:)



hare gott

2011-07-18 @ 10:03:42
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback