God morgon

2011-07-02 06:42:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning! :) Här gjorde barnen morgon vid 06 . Och jag är trött idag :-P Inte så ovanligt kanske?! men men, piggnar nog till om en stund. Just nu sitter William och kollar på TV och Linus röjer runt ;) En vanlig morgon hos oss helt enkelt. Jörgen kom hem i samma veva som barnen vaknade, men nu ligger han och sover. Är inte alls avundsjuk över att han får ligga i den varma goa sängen, neeeeeeeeej då! ;)
Igår eftermiddag tog jag med mig barnen ner till stan för att köpa lite godis, väl nere på torget möttes vi av 2 ambulanser, polisen & brandkåren . Behöver jag berätta att William var extas över att se dom? Visade sig sen att det var en person som blivit påkörd på ett övergångställe. Där ser man hur viktigt det är att kolla sig extra noga för innan man går över vägen, även om man har företräde så vet man aldrig vad det är för förare i bilen, det kan ju lika gärna vara nån som är rattfull eller drogpåverkad, man vet ju som sagt inte!

När barnen somnat så la jag mig i soffan & kollade på Burlesque :) Den va jätte bra! Och lite där till, så har ni inte sett den så rekomenderar jag den starkt :) Så det blev lite sent i säng inatt, runt 00.30 kom jag i säng & Linus vaknade vid 02.30 och va hungrig, så då var det bara att gå upp och göra välling. Sen somnade han om, och även jag. Idag är planerna inte många, vi ska faktiskt inte göra ett skit, och vädret gör det inte direkt lockande att hitta på nåt ute heller. Men på nåt sätt måste jag ju sysselsätta dom små.


Kommentarer
Postat av: Linda!

Hur går de med den nya maten? Spyr han fortfarande?

2011-07-02 @ 16:10:28
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback