Lördag - 110730

2011-07-30 09:20:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn! :) Sovit gott har vi gjort & vi steg inte upp förän kl var ca kvart i 7 :) Jag klagar inte! Nästan sovmorgon ju . Hihi. Efter en stund kom Elina på morgonkaffe som jobbat natten. Och nu har jag lagt Linus för att sova förmiddagsnap, tvättmaskinen går & jag sitter här och slappar. Ska lägga mig en stund i soffan tänkte jag och titta på Cityakuten medans Linus sover. =)

Igår hade vi besök av morbror Hasse :) Hasse åkte och hämtade William hos Carina i cabben. William hade lyst av lycka när Hasse kom . Och sen var han super stolt av att åka cab, han hade suttit med armarna rätt upp och gapat att han nådde ända till himlen ;) Mammas fis! Det blev bus ute på lekplatsen tillsammans med Sara & Nicolina, och sen kaffe hos dom innan vi gick hem till oss och fixade mat. Hasse stannade på middag. Sen ville William åka med Hasse hem, och när inte de gick så åkte han till Carina istället :P Men han ska allt få komma hem idag, jag saknar han nåt fruktansvärt ♥ Är inte alls van att han är borta så här.

Elina kom hit innan hon skulle jobba. Så jag fick lite sällskap på kvällen. :)
Idag händer det inte så mycket, Jörgen ligger och sover efter nattjobb & när han vaknar ska vi hämta William! Sen är de nog rätt lugnt :) Blir väl kanske lite lek på lekplatsen eller ngt . Får se vad dagen har att erbjuda .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback