Badat

2011-06-30 22:36:13 Dagboken
» Kommentarer(0) «


I förmiddags åkte jag & William och badade . Vi hamnade på Gaddis & solen stekte, det va super varmt i vattnet, det kunde man inte tro för här hemma va det riktigt mulet men där var det strålande solsken :) Underbart . William badade som bara den. Grävde i sanden och var på toppen humör, då är mammsen nöjd :) Jag kunde doppa mig, och leka med honom, han kastade sand i mitt hår och tyckte de va jätte kul ;) Sötkorven ♥ Efter ett par timmar på stranden åkte vi hem, William var rätt trött efter att ha härjat där.

Väl hemma fixade vi lite mat , inte för att han åt direkt men, han höll på att somna flera gånger i soffan och då gick vi ut istället på en promenad, gick förbi Sarah & barnen och hälsade på lite. Så dom fick leka en stund, sen var båda mina barn jätte trötta så vi begav oss hemåt, då märkte jag att Linus hade feber :/ 38,0 så inte så mkt, men ändå feber. Han somnade gott efter lite alvedon & välling. William somnade runt 19-tiden idag. Sen skuttade mamman in i duschen för att tvätta av sig all sand ^^ Skönt vare :)

Jörgen & jag har precis ätit pizza :) Mumsigt. Och jag har tittat på Lejonkungen. Tänkte William skulle få se den imorn, då han aldrig sett den. Ska bli kul och se vad han tycker . Men nu är det snart läggdags, trött mamma idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback