Berg & Dalbana

2011-06-29 22:13:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja mina känslor är verkligen en enda rollercoster ride just nu. Ena stunden känner jag mig glad & jätte lycklig för att sen tvär vända och då känner jag mig fruktansvärt ensam, tom u name it. Det är inget kul alls att känna så här, hoppas de ska bli bättre nu när Jörgen går på semester. För såhär vill jag inte må, jag älskar mitt liv & mina barn och min fina Jörgen ♥ Jag kunde inte vart lyckligare, men ibland känns det som att nåt fattas jag kan bara inte sätta fingret på vad?! Vad mer kan man önska sig? Men känslorna flyger verkligen på mig, och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera dom just då. Jobbigt äre iaf, men men..

Idag var det Williams sista dag på dagis för sommaren, så nu har han sommarlov :) UNDERBART =) Massa skoj ska vi hitta på under dessa 6 veckor. Under tiden han var på dagis idag så åkte vi ner till Strandgatan & fikade. Sen åkte vi och köpte en pool till honom som han & Linus badat i idag. Även jag fick sitta med, för Linus vill inte bada själv, så lite färg har man fått =D Efter att Jörgen åkt till jobbet åkte jag & barnen ner till stan för att ta en glass med Tina & Nellie :) Jätte trevligt! Sen va det bums i säng när vi kom hem, hade två trötta barn. Då passade jag på ett grejja lite, som alla andra kvällar. Det är då man kan få ngt gjort, ingen ide när dom båda är vakna och ska busa.

Även fått tummen ur och betalat räkningarna, så nu är det gjort =) Är väl snart dags att nana kudden, för imorn ska vi åka och bada hela familjen, eller blir nog mest jag & William som badar. Jörgen får sitta i skuggan med Linus. Lutar väl att vi åker till Gaddis tror jag :) Bra badställe för barn ! =) Nej, tänkte bjuda er på lite härliga bilder på solstrålarna i mitt liv ♥

Enjoy :)

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

jobbigt att känna sådär vännen:( alla har såna dagar tyvärr även om de känns jobbigt att säga de. men man kna inte vara lycklig alla årets dagar.



hoppas du snart mår bättre, va skönt för william med semester snart:)



kram

2011-06-30 @ 10:40:23
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback