Förbättring

2011-06-12 17:56:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Måste vart en superladdning för Linus att sova hemma. För idag har han ätit nästan alla mål från flaskan :) Men även om han börjat äta själv igen så är det en bit kvar. Det stora problemet kvarstår ju, varför ökar han inte i vikt? Läkarna tror ju att det kan vara en glutenintollerans. Jag blev diagnostiserad med Gluten (Celiaki) när jag var 8 år. Dock har jag ju inte följt den kosten alls, har sen ca 10 år tillbaka ätit vanlig kost, för jag har inga symtom om att ha kvar det, men det sägs ju vara en livslång sjukdom, så jag ska nog ta ett nytt prov, läkaren rådde mig till det iaf. Så jag får boka tid på Vårdcentralen så får vi se.

idag när vi kom på ronden så tittade han i Linus öron, och öroninflammationen har börjat lägga sig nu, med den nya antibiotikan. Vikten pekar tyvärr neråt :( Men vi slapp stanna kvar och fick gå hem på permis igen, men ska tillbaka imorn till ronden. Så då hoppas vi att provsvaren kommit och sen får vi agera utifrån de. Ingen idé att ta ut nåt i förskott innan vi får de svart på vitt, men en utredning om varför han inte går upp i vikt måste ju göras om det  nu inte är gluten. Han är lite piggare idag också, våran glada lilla pojke börjar sakta men säkert komma tillbaka, även om det fortfarande är väldigt gnälligt, men de är ju inte så himla konstigt att han är gnällig heller . När man haft en sån jobbig vecka som han har haft. Den har verkligen inte varit kul . Men nu hoppas vi på ett slut på det hela.


Kommentarer
Postat av: Therese- mamma till 2 underbara huliganer

Hoppas att de kan vända för honom nu : )

2011-06-12 @ 20:23:48
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Caroline

Men lilla hjärtat. Stackars lilla sötnosen! Läste att det var dubbelsidig öroninflammation. Fy tusan, vet hur han har det stackaren. Var själv öronbarn när jag var mindre. Jag hoppas att han snart ska bli bättre och slippa sonden. MASSA goa krya på dig kramar till Linus och massa styrkekramar till resten av lilla familjen!



Ta hand om er!

2011-06-12 @ 22:37:31
URL: http://anotherdaywithcaroline.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Men lillen då!:(



hoppas han piggar på sig mycket snart!!

2011-06-13 @ 09:55:59
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Maggan.

Skickar massa energi & styrka! Då jag vet hur det söker en ända in i själen när barnen inte går upp i vikt! Har själv en dotter på 10 månader som har en viktkurva som mest liknar en berg&dalbana!

2011-06-13 @ 19:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback