Fredag - 110603

2011-06-03 22:43:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Mysig dag vi har haft :) Först fågelmatning, och efter att Jörgen åkt till jobbet, var William dödstrött, fick försöka med alla medel för att hålla han vaken medans Linus tog en nap, då la vi oss i soffan tillsammans och tittade på Dora - utforskaren och hade det jätte mysigt! :) Skönt med lite mystid bara jag & han ! När Linus vaknat och ätit lite, så tog vi en promenad till lekplatsen för lite bus, där träffade vi Anna & hennes barn :) Så William hade några att leka med :-) Toppen!

På vägen hem stannade vi i kiosken och hämtade ut mitt paket från Buzzador med barnmat från Nestlé, ska testa den imorn och se vad Linus tycker =) Det är deras ångkokta mat. Sen va det kvällsmat & pyjamas på för mina killar som gällde, sen somnade dom så gott så :) Nu ikväll har jag & älskling ätit pizza, och sen kom Emilia hit en sväng. Jörgen är iväg med en kompis och jag ska strax gå och lägga mig.

Imorn är det tvätt & barnkalas på schemat, barnas kusin fyller 1 år! Så vi ska hitta en present till honom med. Men nej, nu sitter jag bara här och gäspar, så kanske skulle krypa ner i sängen istället. :)


Kommentarer
Postat av: Petra

Vi har också fått prova Nestlés ångkokta mat. Och Mollie här hemma älskade den! Så den gjorde succé!

2011-06-04 @ 08:49:50
URL: http://petraekf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback