Måndag - 110627

2011-06-27 08:59:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon! :-) Fast egentligen har vi haft en skitnatt, men de är glömt nu. Men iaf så tyckte Linus att det var morgon redan innan kl slagit 04 :/ Då tänkte jag nog lite som så att "nu dör jag, nu dör jag" Men han fick ligga i sängen och babbla, sen vet jag inte om han somnade om en liten stund. Sen tog iaf Jörgen barnen och gick upp, och jag har precis gått upp, eller ja för en liten stund sen. Vaknade av att Jörgen stog i köket och bakade bröd, kanske jag tom kan äta frukost idag ^^ hihi . Finns de nåt goare än nybakt bröd ? 

Igår var Jörgen & barnen på kalas . Jag ville ha lite egentid, och det fick jag . Vek tvätten som var, passade på att städa lite. Ja, det är sånt man gör när man har egentid förstår ni, man städar ;) Haha . Men sen blev det en fika på Strandgatan med Sara & Anna . Och efter det cider på Sara's altan tillsammans med Sara då såklart & även Sarah :) Jätte trevligt va det :) Skönt att få slappna av för första gången den här helgen. För det har verkligen vart fullt upp hela tiden. Så det var välbehövligt .

Nu är William påväg til dagis. Sista veckan för honom, sen är han ledig i 6 veckor :) Ska bli mysigt, att få vara lediga alla tillsammans. Även Jörgen jobbar sin sista vecka, för att sen gå på semester :)


Kommentarer
Postat av: Martina

vilken duktig karl du har som bakar bröd på morgo:) va gott!



härligt med ledighet för william var några veckor:)



hare gott

2011-06-27 @ 10:17:05
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Mjaaa..han är bra allt söt! ^^ hihi..



Ang om ditt inlägg..

Skönt med egentid, sånt behövs ibland! ^^

2011-06-27 @ 13:42:49
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback