Monstertruck

2011-06-02 22:03:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God kväll allesamman :) Haft en toppendag tillsammans med min fina familj, dock har jag spenderat mkt tid i sängen, med en kraftig huvudvärk - men treo & vila gjorde susen! Tur jag har en sån snäll man och snälla barn som låtit sin mamma vila :) Vi åt lite middag tillsammans innan vi åkte ner till affären, William ville bestämt ha glass & blåbär, så de fick det bli! :) Vi behövde ändå åka dit för att köpa mjölk så why not? Lite godis slank med ner i påsen också, gottegris som jag är ^^ . Hihi. William fick också en liten påse godis, trots att det inte är lördag, men helger lär ju bjuda på massa sånt ändå .

Vid 18-tiden åkte Jörgen & William även för att kolla på en Monstertruck Show! William har frågat hela veckan om han får gå och titta på dom, och vi tyckte att det var han värd :) När dom kom hem hade jag en liten kille helt i extas, Jörgen berättade att han va lika facinerad under hela Showen och hade skött sig alldeles utmärkt! Mammas fina ♥ Han & Jörgen har dessutom klippt häcken här utanför, och krattat undan alla blad, så ikväll var han trött.. Vi lyckades tom få han att somna i sin säng. Vanligtvis brukar han somna i soffan och att vi sen bär in han, men det är väl dags att han börjar somna i sin säng igen. Har bara inte orkat ta den fighten med han innan. Men nu när Linus har så bra rutiner så är det väl dags.

Under tiden dom var på Showen gick jag & Linus med Sara & hennes familj, bort till hennes syster på lite kaffe! Så idag fick Linus somna senare. Han somnar ju annars alltid runt 18, men måste lägga om hans sovtider lite granna, för han har börjat vakna en timma efter det. Men idag fick han somna runt kl 20 :-) Och hittils har han inte vaknat än :) Kanske dom båda två sover lite längre imorn, man kan ju alltid hoppas ^^ Haha! Älskling & jag har precis ätit lite äppelpaj med vaniljsås, och nu blir det kika på tv lite innan det är läggdags, för ytterliggare en dag imorn :) Vi får se vad den har att erbjuda !

Lägger in lite bilder från igår när vi va hos Sofia .

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Emma - Miio & Alex mamma.

Jag fick oxå hem 2 killar i extas här. 3 om man räknar C. ;) Roligt när man kan göra barnen såå lyckliga såå lätt. :D

2011-06-02 @ 22:41:36
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback