Permission

2011-06-09 11:02:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej allihop! Nu är vi hemma på permission . Allt började som sagt i tisdags, eller ja egentligen i söndags med att Linus inte velat äta, var på akuten i måndags men det visade inget, utan skulle återkomma om han fortsatte att matvägra. Så på tisdagskvällen gick vi och satte oss på akuten, det visade sig då att Linus hade dubbelsidig öroninflammation . Så läkaren beslutade att vi skulle läggas in på Avd 23 (Barnkliniken) Eftersom han hade gått ner i vikt & inte ville äta.

Så på natten där sattes sond :/ Åh va ledsen han var när han fick sonden =( Stackars lillplutt! Så där fick han välling & även antibiotika mot öroninflammationen, samt vätskeersättning. Drog sonden på förmiddagen så dom fick sätta tillbaka den, sen drog han den även på kvällen men då lät dom det var för att testa om han ville dricka på flaska lite. Och det har han gjort, lite granna mellan 50-80 ml varannan timma ungefär. Men man har märkt på han att han inte mår bra, igår sov han heeeela dagen. Vaknade för lite mat och sen somnade han igen. Fick tom väcka han inatt för att få i han lite alvedon och mat.

Är skönt att vara hemma på permis nu! Få sova i sin egen säng, för sängarna på sjukhus är ju bedrövliga, inte sover man gott där iaf. Det enda positiva där är att sköterskerna är så goa, det skulle väl vara det isf, men hemma är bäst - tillsammans med min familj. Har permis tills imorn, men börjar han matvägra eller nåt sånt igen så är det tillbaka som gäller och då sätter dom sond, hoppas verkligen han vill äta nu och gå upp lite i vikt! Så imorn är de återbesök, och förhoppningsvis blir vi utskrivna då! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback