Sjukhus besök

2011-06-06 20:19:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har vi spenderat dagen Akuten :/ Mindre kul faktiskt. Men de berodde på att Linus betett sig väldigt annorlunda, vägrade äta, ville bara sova, var väldigt ledsen, fontanellen var lite inåtbuktande. Samt att han hade spytt en del imorse. Så jag ringde 1177 och dom skickade oss till Akuten för en koll, bättre att vara på den säkra sidan känner jag. Började med att vi fick tempa han & ta en vikt. Vågen stannade på 5970 gram :/ Alltså har han gått ner i vikt. För en månad sen vägde han 6000 gram. Så på en månad har han inte gått upp alls, utan snarare gått ner :( Känns inte alls bra faktist .

Jag va sååååå säker på att han ökat fint i vikt nu. Men tji fick jag! Så nu känns det som att vi är tillbaka på ruta ett igen när det gäller vikten. Får ta upp de med BVC på onsdag när vi ska dit. Och se vad vi ska göra nu. Nu äter han ju både, välling, gröt & vanlig mat. Näää, känns som ett slag i magen de här! :( Visst han är väldigt energisk av sig och inte still en minut, MEN han måste ju ändå gå upp, och inte ner! Får väl se vart det här tar vägen.

Dom tog CRP & urinprov för att utesluta uvi, och för att kolla salterna. Men allt såg bra ut :) Skönt, så vi fick åka hem för att avvakta om han fortfarande vägrade äta. Om han fortfarande in åt ikväll så skulle vi komma tillbaka och då var det tal om inläggning & sond + dropp. MEN som tur var så fick han sig nog en tankeställare där och Jörgen fick i han en hel flaska välling när vi kom hem. :) Och nu åt han lite mer än halva innan han somnade för natten! Hoppas verkligen det fortsätter så, och att vi slipper ligga inne på sjukhus, fullt så kul är det inte. Och vi vill ju att Linus ska må bra och få i sig det han behöver. Kan ju tillägga att när han åt när vi kom hem, så hade han inte ätit eller druckit på 10 timmar, så ni kan ju förstå min oro :/




Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh, hoppas lillkillen kommer på andra tankar och börjar äta!

2011-06-06 @ 20:57:56
URL: http://billyrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback