Sovit hemma .

2011-06-12 06:57:41 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår var jag såå less och inte långt ifrån att bryta ihop. Så jag frågade om jag fick sova hemma en natt & tack o lov så fick jag det :) Och jag har sovit gudomligt gott inatt även om jag vart uppe och matat Linus :) Men det har vart sååå skönt att sova i egen säng, ni anar inte. Vi ska tillbaka till sjukhuset nu på morgonen, så nu är vi laddade ifall vi skulle bli kvar ett par dagar till, behövde denna natten känner jag! Lite uppladdning av batterierna :)

Igår på ronden så kollade läkaren i Linus öron, och pencillinet hade inte bitit på öroninflammationen så värst bra, så dom satte in en ny sort nu, bara hoppas det vill hjälpa. Linus fick även ta blodprov för att kolla om han är glutenintollerant, eftersom han inte går upp i vikt. Oavsett hur mkt han äter så går han ju inte upp, ja när han väl åt då. Men inte ens nu när han blir tillmatad så går han ju upp, ca 20-30 gram per dygn och de är liiite lite. Så vi får se vad som sägs på måndag när provsvaren kommer. Just nu vet vi ingenting om nåt.

Linus sondas fortfarande! Igår kväll lyckades jag truga ner 50 ml från flaska, sen somnade han efter mkt fightande, och då sondade jag resten. Inatt orkade jag inte bråka med honom som sondade det målet. Nu är det snart dags för att ge han mat igen, får se om jag lyckas få han att ta flaskan, eller ja iaf nåt från flaskan! Innan vi ska vara tillbaka på NÄL igen, sen får vi se om vi blir kvar eller får sova hemma igen.


Kommentarer
Postat av: Linda!

Va skönt att ni fick sova hemma=) önskade de ofta när vi låg inne men hade ju så långt hem..

Skönt att han fått ny sort som kanske hjälper nu =) hur ofta ska han sundas?

2011-06-12 @ 07:47:05
URL: http://asomilinda.blogg.se/
Postat av: mia

Härligt att du fick sova hemma och tråkigt att medecinen inte hjälpte hoppas denna gör de jag octg leah håller tummarna för er att han ska bli frisk så ni kan va hemma och ha de bra kram

2011-06-12 @ 08:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback