Sovmorgon?

2011-06-01 07:10:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ledsen för dålig uppdatering, men jag har haft lite annat för mig. Måndagen var ganska så jobbig, och jag orkade inte göra så mycket utan "va" mest. Igår var jag & jörgen ute första gången och övningskörde och det gick faktiskt väldigt bra för att vara första gången jag sitter bakom ratten. I början var jag totalt livrädd, men de släppte efter en liten stund. Så nu gäller det bara att öva, öva, öva :) Så kanske de kan bli en Bilförare av mig i framtiden :-)

Efter dagis kom Sofia & barnen hit :) Linus fick lite mat och sen gick vi ut. Gick till kiosken och köpte glass, för att se gå till lekplatsen, sen blev de en tripp ner till Maxi och handla lite. Sen hade jag två väldigt trötta barn. William somnade i soffan efter att han ätit kvällsmat och Linus slocknade med en gång efter att han fått välling :)

Idag blir det en tur till Överby med Sofia & Sara - & frulle på EPH :) Smaskens! Sofia ska hämta ut sin mobil & Sara skulle ha examenspresent, jag ska då inte ha nåt. Inget som behövs nu iaf. En grej skulle jag dock behöva köpa kom jag på. Barnas kusin fyller år på fredag, så han ska ha kalas, så en present till honom kanske jag skulle titta efter.

- Nu vet ni att jag lever iaf !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback