Tacomys

2011-06-17 20:35:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Underbara fredag! :) Sovmorgon hade jag idag, ungefär som alla mornar när Jörgen jobbar eftermiddag, han går upp med barnen, men oftast har jag redan vart uppe och gett Linus välling & bytt hans blöja. Sen går jag och lägger mig igen, idag väckte han mig vid 9.30 Oops! ;) Haha! Men ja, det va gott att sova lite till ^^ . Sen packade vi in oss i bilen och åkte hem till David & Elina . Deras lilla flicka fyllde 1 år igår, så vi var där på lite fika, och gav lilltösen en present. William busade med Iszabella och Linus satt med oss och fikade ;) Sen somnade han även en stund i Nicoles säng :) Tröttfisen!! =D

När vi kom hem gjorde jag världens tabbe, gav han en bebisyoggi som vi hade hemma. Utan att läsa innehållsförteckningen, och det var ju naturligtvis mjölk i den vilket resulterade i magknip för stackarn, nåt jag aldrig gör om igen. Måste vara sten noga med att läsa på innan jag ger han det :( Usch va hemsk jag kände mig efteråt. Stackars lilla bebisen! Efter en stund däckade han, och jag hoppas han får en lugn natt iaf, utan massa magknip & gasig mage. Sen fick vi besök av Erica & Kristian + barn. Vi hade bestämt date för en tacokväll. Barnen röjde och vi stog i köket och lagade mat :) Mumsigt vare :)

Till efterätt blev det glasstårta & film för pojkarna medans vi satt i köket och babblade strunt. Altid lika trevligt att träffas, och om bara 2 månader ska dom få en liten bebis. Ååååh, jag vill med ha en liten bebis. Ja, trots att Linus inte är så gammal så är jag sugen på en till ;P Får väl se hur det blir med den saken. Hehe. Erica är en av mina äldsta vänner, från Borås och nu bor hon också här ^^ . Ska bli väldigt spännande och se sen vad det är för liten krabat som bott i hennes mage. William har precis somnat, Linus somnade vid 19 och nu sitter jag och väntar på Jörgen som borde komma närsomhelst. I helgen är han ledig för en gångs skull, men helgen blir lugn. Ingen aning om vad vi ska hitta på ;P men de ger sig, nåt finns de alltid att göra med två små energiknippen.

 


Kommentarer
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Det är så lätt hänt Marie! Jag har också gjort såna där jävla tabbar och gud vad hemsk man har känt sig alltså! :)



Men jag tänkte tipsa dig om iaf som jag tycker var jättebra om det är så att era fis inte tål komjölkproteingrejen och du vill veta mer om mjölk och sånt så äre kanske "skoj" at du går på mjölskola där får du veta vad som hinner håller mjölk, finns även andra ord för just ordet mjölk som dom använder i produkter osv.

Men detta kanske du visste redan men ändå..ville bara vara snäll och tipsa att om att söka upp någe mjölk skola om du inte få info om detta från eran läkare eller bvc :) Eller snacka med dom på bvc ang om mjölkskola..man lär sig mycket tyckte jag iaf :)



Jag själv hade aldrig en aning om att det fanns någe som hette mjölkskolan skratt..men man lärde sig ett och ett annat om mjölk.

2011-06-18 @ 07:30:37
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback