Tisdag - 110621

2011-06-21 07:00:55 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon! Sovit sådär inatt, ganska oroligt om jag får lova att säga det själv. Vid 3 vaknade Linus för påfyllning & vid 4 vaknade William för han hade kissat i blöjan. Tack o lov somnade han om sen igen efter att vi tagit bort kisset i blöjan. Sen vaknade Linus vid 6 och tyckte att vi skulle gå upp, för han hade bajjat . Så nu sitter vi alla och tittar på NickJr. Ska väl fixa frukost om en liten stund, och invänta att Jörgen kommer hem efter nattjobb, men han blir nog lite senare hem idag . We will see .

Igår var vi ju på utvecklingsamtal . Det gick jätte bra, dom tycker att William är en väldigt framåt kille som inte har några problem att leka ihop med dom andra barnen, ett tag hade han lite små vredesutbrott, dom märkte vi ju av hemma också, men de är borta nu både hemma och på dagis. :) Dom berömde han även massvis över hur duktig han är med blöjan :) Och vi är superstolta över honom . Fick massa beröm för våran lilla buspojke!

Sen va det dags för BVC besök! Gick väl inte sådär jätte bra :/ Han vägde 5975g alltså hade han gått ner 125g på 5 dagar :( skit, skit, skit!! När ska det vända egentligen? Enligt hennes mätning hade han knappt vuxit ngt på längden heller endast 0,5 cm. Och det är ju inte så mkt att hurra över. Pratade med henne om mjölken, och hon tyckte vi skulle testa Nutramigen, och se om han gillade den, och då skulle hon skriva ut den på recept, men på Apoteket hade dom inte den så vi fick Althera och den gillade han. Kan ju hoppas hon vill skriva ut den nu ist, eftersom det är den vi har testat. Ska ringa henne idag, så får vi se vad hon säger :) Ska tillbaka till BVC om ca 2,5 vecka för en ny viktkontroll.

Dagens planer då? William ska till dagis. Sen ska vi åka hem till Emma och hälsa på hennes nya lilla pojke Charlie. En liten pluttis ! Hihi. Men så är det när man har bråttom till världen. - Har precis haft ett trevligt samtal med min älskade bror, han hade en försenad födelsedagspresent till mig, enda kravet var att jag kom och hämtade den själv, tillsammans med nån som hade bil . Hm, tänkte jag, vad kan det vara ? Det va iaf nåt jag gjorde ofta, som jag velat ha .. ? Jo en TVÄTTMASKIN :) Underbara duuuu .. ♥ Hihi. men nu måste jag bara få hem den från Göteborg också. ;)


Kommentarer
Postat av: Tina

Men nu hoppas jag verkligen att dom kollar upp Linus ordentligt! Sådär ska det ju inte vara. :/



Och vilken snäll bror du har vilken toppen present! :)

2011-06-21 @ 08:39:46
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Therese- mamma till 2 underbara huliganer

Avguda egen tvättmaskin.

2011-06-21 @ 20:04:55
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: va ju på bb för några dagar sedan och proverna visade ingen infektion :( vet inte vad de är för fel

2011-06-21 @ 22:27:54
URL: http://billyrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback