Tisdag - 110628

2011-06-28 09:04:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon! Jag vill börja dagens inlägg med att berömma min stora pojke så mycket! Jag är sååå stolt över honom!! Igår fick han lägga sig utan blöja, tänkte att vi testar då nattblöjan oftast är torr på morgonen. Han somnade fö vid 18 igår, och vaknade vid 06 idag och ja ingen olycka :) han är såååå duktig!! Jag kunde inte vart stoltare! Mina fina duktiga prins! :) Var dock inte alls så pigg imorse, igår när Jörgen kom hem från jobbet ställde jag mig och bakade Pizzabullar :) Jag var inte klar förrän runt 12, så kom inte i säng förän kl var närmare 01. Inte ofta jag lägger mig så sent . Haha! Vid 2 vaknade Linus för mat. Så himla störande, att innan han blev sjuk & vi blev inlagda så sov han hela nätter och sen började dom sonda han på natten, så nu vaknar han varje natt och ska äta.. Får hoppas han tappar det snart igen. Visserligen kanske han behöver de där nattmålet, jag vet inte..

Igår var jag & gubben min på Överby när William var på dagis. Fick köpt lite kläder till OSS :) Det är ju inte så ofta det händer, men barnen fick ytterst lite igår. Linus 2 jamasar & William en T-shirt. Dom har faktiskt kläder så det räcker mer än väl. Köpte även nya stolsdynor till stolarna i köket. Nu vill jag bara ha upp gardinfästena, så jag kan sätta upp gardiner också. Det ser så fattigt ut utan. Efter dagis gick vi hem till Sofia & barnen på lite kaffe och bus! Så vi hade en helt ok dag igår :-)

Idag blir det ner till stan för att ta en fika på Espresso House med Elina! :) Passar på medans William är på dagis, han tycker inte de är så värst kul . Och när han kommer hem så ville han ut & cykla så vi får väl göra det =)


Kommentarer
Postat av: Therese- mamma till 2 underbara huliganer

Bloggen blev jätte mysig : )



(är de tänkt att din bild skall ligga ner?)

2011-06-29 @ 12:52:50
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback