Utskrivning

2011-06-13 23:13:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå! ;) Natten till idag har vart annat än rolig, Linus har vaknat varannan timma & skrikit. Vet inte om han haft ont nån stans, men kan förstå om de är i rompan de gör ont, för han är röd som ett såll, och varje blöjbyte skriker han sig helt fördärvad :/ Jag smörjer, smörjer & smörjer men kan förstå att det gör ont på stackarn. Det måste ju svida rejält. Så hela kvällen hade jag han utan blöja så han fick lufta rumpsingen. Hoppas de snart ger med sig, denna dumma svampinfektion som dom säger att det är. Han ser även ut som en prickigkorv :/ Hela magen, ryggen, halsen & upp i ansiktet.

Vi var även på NÄL idag på ronden . Tog en vikt som visade - 5 gram :/ IGEN! Sen fick vi träffa läkaren, som kollade i hans öron och de började se fint ut nu. Men vikten såg hon inte som några problem (?) Nehe ? Men för oss är de ett problem. Vi vet ju fortfarande inte varför han inte gått upp på 2 månader. Hon tyckte bara att jag skulle be BVC om extra viktkontroller, så ja, jag får väl göra det. Annars så sa hon väl inte så mkt mer. Glutenprovet hade inte kommit tillbaka, kanske i slutet på veckan, så det är bara att vänta nu.. Och hoppas på det bästa! Dom tog iaf bort sonden, skönt för lillplutten.. Men gud va han skrek när dom drog den. Det riktigt värkte i mitt mammahjärta att höra han skrika så hjärtskärande, fast de låter ju oftast värre än vad det är.

William har varit på dagis idag :) Och busat med sina kompisar. Efter dagis gick vi ut en sväng först till lekplatsen med Emilia & Alvin och sen cyklade han & jag. (jag gick) Tog svängen förbi kiosken och skulle köpt glass tills vi märkte att Jörgen fått med sig mitt bankomatkort till jobbet, så det blev ingen glass. Ist gick vi hem och gjorde blåbärspaj med Vaniljsås till :) Sen var det bara att kasta ungarna i säng, och dom sover så gott så. Linus har inte vaknat nåt än iaf, och hoppas han vill sova hela natten nu :) Snart dags för oss också att krypa i säng så man orkar med morgondagen, så får vi se vad den har ett bjuda på.

 

 

 

Mina nya yogapants från Me&I - grymt sköna!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback